• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sputnjik.rs

10.03.2018

22:37

PROCUREO PLAN KIJEVA ZA NAPAD NA DOMBAS: Vojska će Rusima dati izbor 'BEZ ORUŽJA - ŽIVI, S ORUŽJEM - SMRT'!

Vesti

PROCUREO PLAN KIJEVA ZA NAPAD NA DOMBAS: Vojska će Rusima dati izbor 'BEZ ORUŽJA - ŽIVI, S ORUŽJEM - SMRT'!

Podeli vest

Ukrajinski predsednik Petro Porošenko planira da očisti Donbas nakon uvođenja mirovnjaka na tu teritoriju, saopštio je ukrajinski bloger Martin Bres nakon susreta s liderom Ukrajine

- Plan je ovakav. Prvo mirotvorci ulaze i prekrivaju granicu (s Rusijom) po celoj dužini. Zatim ulaze Oružane snage Ukrajine i čiste Donbas, po principu 'bez oružja - živi, s oružjem - smrt' - napisao je bloger na svojoj stranici na Fejsbuku.

Prema njegovim rečima, niko ne namerava da amnestira one koji se bore na strani samoproglašenih republika Donjecka i Luganska.

Kijev traži uvođenje mirovnjaka UN u Donbas. Ruski predsednik Vladimir Putin je ranije saopštio da podržava ideju upućivanja mirovnog kontingenta u Donvas, ali samo pod uslovom da on obavlja funkciju zaštite saradnika OEBS-a. Ukrajinska strana smatra da misija UN treba da ima širi mandat i da se razmesti na celoj teritoriji Donbasa, sve do granice s Rusijom.

(VIDEO) ZAPAD I RUSIJA SUKOBIĆE SE NA BALKANU, KIJEV SPREMAN DA ZAPOČNE RAT: Srbiju čekaju teški dani i velika iskušenja!

Predsednik Ukrajine Petro Porošenko održao je u subotu zatvoreni sastanak s blogerima, na kojem su razmatrane ideje o saradnji, prenosi "Ukrajinska pravda".

Prema navodima lista, na sastanku je bilo 18 blogera. Savetnik predsednika Jurij Birjukov saopštio je da je sastanak trajao oko dva sata, a njegova tema bile su mogućnosti objavljivanja video-blogova na TV-u, za podršku inicijative predsednika.

AMERIKA GURA UKRAJINU U RAT SA RUSIJOM: Vašington traži od Kijeva da silom zauzme Donjeck i Lugansk!

Prema navodima medija, jedan od pozvanih blogera Viktor Tregubov izjavio je da je tokom sastanka Porošenko izjavio da "veruje u pobedu na sledećim predsedničkim izborima" kao i da je obećao da će "biti veselo" i da će "uskoro biti novih hapšenja".




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
papundek

pre 6 godina

Porosenku veoma brzo istice rok upotrebe kao na konzervi mesnog narezka za Decembar 2018

Srele

pre 6 godina

Значи САД ће ратовати против Руса, до последњег Украјинца.

dragan

pre 6 godina

rusija treba da zapreti ako strada jedan rus to je objava rata i da ce celu ukrajnu sravniti..

Jure

pre 6 godina

Cuj procurio tajni plan :). Slican plan napada Hrvatske na Banja Luku. Propaganda srborusa.

Zoran

pre 6 godina

I Hitler se zaglavio na istom mestu i sve mu pošlo naopako. Porošenko slabo zna istoriju.

surovi

pre 6 godina

Ući će te na teritoriju gde neće biti žive duše ..... a onda će se vrata za vama zatvoriti !!! I tu će vam biti kraj !!!

bubasvaba

pre 6 godina

Ovi bas resili da izvse samoubistvo iz zasede da prvi provere PUTINOVO upozorenje .

Sale

pre 6 godina

Ova situacija u Ukrajini ponajbolje govori koliki je uspeh Srpski narod postigao sa Dejtonom i priznanjem Republike Srpske, u situaciji apsolutne unipolarne moći jedne sile a takođe sličnu vrednost ima i rezolucija 1244 koja nam garantuje suverenitet nad Kosovom. Dakle kako ovako moćna Rusija za četiri godine nije uspela da za svoj narod u Ukrajini iščupa neke garancije sa međunarodnim priznanjem kao što je Srpski narod u Bosni dobio putem Dejtona.

milorad

pre 6 godina

значи ето Руса на мађарској граници за 2-3 дана

Izbori 2024

Vesti

TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija