• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.04.2018

09:53

ZAGRMEO PUTIN: SAD i njeni saveznici napali Siriju kršeći povelju UN!

Vesti

ZAGRMEO PUTIN: SAD i njeni saveznici napali Siriju kršeći povelju UN!

Podeli vest

SAD i njeni saveznici napali su vojne i civilne objekte u Sirije kršeći povelju UN i međunarodno pravo, bez sankcija Saveta bezbednosti, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin

Eskalacija situacije oko Sirije destruktivno utiče na celokupan sistem međunarodnih odnosa, rekao je.

- Rusija najoštrije osuđuje napad na Siriju, u zemlji u kojoj ruski vojnici pomažu vlastima da se izbore sa terorizmom - istakao je Putin.

On je dodao i da će Rusija sazvati hitnu sednicu Saveta bezbednosti UN kako bi se razmotrilo agresivno ponašanje SAD i njenih saveznika u Siriji.

(LIVESTREAM) SAD, BRITANIJA I FRANCUSKA NOĆAS BRUTALNO NAPALE SIRIJU! Svet u šoku i strahu, RUSIJA TRAŽI HITAN SASTANAK SAVETA BEZBEDNOSTI!

Putin je rekao i da agresija na Siriju dodatno komplikuje već tešku humanitarnu situaciju u zemlji, kao i da inicira novi talas migranata.

Ruski predsednik je naglasio i da Vašington svojim akcijama podstiče terorizam i donosi stradanja građanima Sirije.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dragan

pre 6 godina

Mozes ti Putine da grmis koliko hoces kada ameri sevaju ,usima da se pokrijes osramotio si ceo pravoslavni narod sram te bilo toliko ste se busal ivi ovo vi ono vi cete ovo vi cete ono i tresla se gora rodio se mis,jedan ridji jedna polubaba polu deda i jedno nedonosce te isamarali ko prostitutku ,sram te bilo mi jesmo 99 bili mali napalo nas je 20 zemalja ali smo odmah prvo vece odgovorili a vi ,more mars tamo razocarao si me pacove jedan

Remington

pre 6 godina

Jebeš povelju kojom bi rusi, kao i uvek, stavili veto i zaštitili zločinca asada. Rusi uvek to čine kada su u pitanju osude masovnh zločina i genocida kao Srebrenica. SB UN je upravo zbog rusa i sličnih odavno je izgubio svoj značaj.

Dragan D

pre 6 godina

Javio se Kalimero. Sledeće je bombardovanje Moskve zbog Skripalja. Duboko razočarenje ponašanjem Rusije. Obećanja bez pokrića a kad je teško ćorak. Prevrču se u grobu preci

SrbinUvek

pre 6 godina

Mislio sam da će Rus napokon uzvratiti, a izgleda da sam bio u zabludi. Ispali su smešni kao nebrojeno puta u istoriji. Toliko o tome da li neko sme da napadne Siriju, a bogami i Srbiju bojim se uskoro. Nikad jača poruka nama od ove današnje. Zato braćo Srbi i sestre Srpkinje, otkopavajte to sto imate zakopano ili skriveno, podmazujte cevi i budite spremni... ovog puta cemo braniti svoje na pragovima... ne dao Bog

Ivan

pre 6 godina

Brate nas Putine, nece oni tebe niti ikoga poslusati jer su samo obicne siledzije bez mozga sve dok ne dobiju po nosu! Ne razumem zasto nisu dobili adekvatan odgovor unistenjem lokacija odakle su kretale rakete? Tek tada ce saslusati , kada osete tvrdo . Ovako ce sada jos vise i sve vise da maltretiraju i vas i ceo svet.

Boban

pre 6 godina

Nemozemo da verujemo sedimo i citamo vesti do jutros smo mislili da ce Rusija odgovoriti na napad kako je Putin reko ako i jedna raketa poleti da ce da rusi sve a sad kad je ova bagra krenula bombardovanje Putin prica kako osudjuje napad da je to zlocin stara Ruska pesma do jutros smo se kunuli u Rusiju i Putina a evo sta se desava prazne price tako ce bitii sa Srbijom ako albanska i zapadna go..a krenu da otmu i sever Kosova i proteraju ono malo napacenih Srba sto je ostalo on ce osuditi napad i bice samo prazne price dok SADi ostala bagra rade sta im se prohte Putin osudjuje napad na Siriju a Tramp i Britanija Francuska dve nedelje mu najavljuju da ce napasti i njegove reci su bile da ce sve rakete rusiti i baze odakle polete a sad krenu u kuknjavu da osudjuje i da saziva savet bezbednosti pa sta onda pricas da si spreman za Amwricke rakete vidli smo nocas ovi gadjaju a on prica umesto da ih rastuei kako je rekao onaj klovn od coveka Tramp ispade veci mangup od Putina on reko i najavio mu da ce da bombarduje a ovaj sad cuti i prica prazne price osudjuje razocarani smo mnogi ovim stavom uplasenog Putina mi smo mislili da sa njim nma sale i da sroji iza svojih reci a evo po ko zna koji put Rusija jaka samo na recima.

papundek

pre 6 godina

Sta je politika, Putin sada ima drugu retoriku

Boban

pre 6 godina

Ako nema odgovora zamolio bih gospodu da nas vise nebrane jer ovo je krajnje neozbiljno

TT

pre 6 godina

Mozes sada da "grmis" koliko god hoces, pokazao si se, a reputacija Rusije se srozala do zemlje.. -.-

Darko

pre 6 godina

Vidim što je zagrmeo. Sve se Trampu tresu gaće od straha.

bubasvaba

pre 6 godina

100/120 raketa ispaljeno nocas i samo troje ljudi povredjeno a nema poginulih ????? te rakete nisu stigle do cilja ili su imale za. cilj STA???????. Ja se pitam sta su oni gdjali jer navodno ta postrojenja koja su pogodjena su bar imala nocne cuvare i SAMO TROJE POVREDJENO sta su oni to gadjali ????. Ako kako ovi fasisti tvde od upotrebe sirijaca stradalo 40/70 osoba koliko bi sad trebalo da strada kad su pogodjena skladista i laboratorije za pravljenje tog istog OTROVA ovde nema zdave logike i zdravog razuma.

Sima

pre 6 godina

Pa koga je amerika finansirala u vreme raspada SFRJ, koga u vreme otimanja Kosova, koga za vreme nemira u Makedoniji, Ukrajini, Avganistanu, Siriji... Bombardovali Srbiju hemijskim naoružanjem, osiromašenim uranijumom, bacili atomsku bombu na Hirošimu i Nagasaki...

zlata

pre 6 godina

Belosvetske bitange i krimosi,sve to rade zarad para!!!

zlata

pre 6 godina

Belosvetske bitange i krimosi,sve to rade zarad para i da bi Ameri bili Bog na zemlji !!! Njima na put mogu stati samo ,zajedno, Kina i Rusija !!!

mladen

pre 6 godina

Putin zagrmeo........ bolje bi mu bilo da izda komandu da zagrme njegove rakete, od jezikanja nema nikakve vajde.

jovan

pre 6 godina

veliki sam rusofil i nazalost nije putin zagrmeo nego savio rep isto kao i za oboreni avion od strane turske zato nemam sta komentarisati

Gaga

pre 6 godina

ZAGRMEO PUTIN! Da nije žalosno bilo bi smešno. Tako je i Jeljcin grmeo dok su Jugoslaviju razarali i šta je epilog? Tukli su nas dok nije prestao da grmi. Teško onom koga Rusi brane!

Aleksandar

pre 6 godina

A što to Putin „grmi“ kad to ceo svet zna?! Jadan on i njegov PVO.

Izbori 2024

Vesti

Reakcija Doma zdravlja Voždovac na laži SSP! Maliciozne i spinovane izjave Nenada Petrovića
Politika

Reakcija Doma zdravlja Voždovac na laži SSP! Maliciozne i spinovane izjave Nenada Petrovića

Predstavnik Stranke slobode i pravde (SSP) Nenad Petrović izjavio je danas da više od 30.000 Voždovčana deset godina sluša lažna obećanja o renoviranju ambulante Doma zdravlja Voždovac na Banjici koji se raspada, pa zdravstveni radnici angažovanje u toj ustanovi doživljavaju kao kaznu, a pacijenti u nju idu samo kada moraju. Na ovu izjavu usledila je oštra reakcija.

20.05.2024

22:40

Danijela Vujičić: Međunarodna zajednica, ćuti i nemo posmatra Kurtijev divljački juriš
Politika

Danijela Vujičić: Međunarodna zajednica, ćuti i nemo posmatra Kurtijev divljački juriš

Međunarodna zajednica, ćuti i nemo posmatra Kurtijev divljački juriš na uskraćivanje prava na rad zaposlenima i egzistenciju celokupnog srpskog stanovništva u južnoj srpskoj pokrajini kako stoji u Rezoluciji 1244, ili je repetirana puška u radnike banke (osim pravog naziva - oružana pljačka) za Kurtija i njegove mentore normalna stvar za dopunu fajla o realizaciji uslova za ulazak u svet prava i demokratije, izjavila je danas predsednica Skupštinskog odbora za KiM Danijela Vujičić povodom zatvaranja Poštanske štedionice na KiM

20.05.2024

22:21

TV

Ako Zelenski izgubi vlast, može da izgubi i glavu? Putin se zakleo da ga niko neće ubiti sve dok bude bio predsednik!
Live TV

Ako Zelenski izgubi vlast, može da izgubi i glavu? Putin se zakleo da ga niko neće ubiti sve dok bude bio predsednik!

Poginuo je predsednik Irana. Proglašena petodnevna žalost u zemlji. Šta čeka Iran nakon pogibije Raisija? Zelenskom danas istekao mandat. Da li će i dalje biti predsednik Ukrajine. Međunarodni krivični sud zatražio hapšenje Netanjahua zbog navodnih ratnih zločina u Gazi. Na ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su novinar Dragan Vujičić i general Vinko Pandurević.

20.05.2024

19:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija