• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

17.07.2018

23:02

GUŽVA ZBOG BREGZITA: Vlada tereze Mej preživela glasanje o članstvu u carinskoj uniji!

Vesti

GUŽVA ZBOG BREGZITA: Vlada tereze Mej preživela glasanje o članstvu u carinskoj uniji!

Podeli vest

Britanska vlada preživela je pokušaj konzervativnih poslanika, naklonjenih EU, da promene njenu trgovinsku strategiju posle Bregzita

Kako navodi Bi-Bi-Si, navedeni poslanici su tražili da se Britanija pridruži carinskoj uniji, ako ne postigne dogovor o slobodnoj trgovini sa EU. 
Međutim, za stav britanske vlade, koja tvrdi da bi je članstvo u carinskoj uniji sprečilo da postigne međunarodne sporazume o trgovini, glasalo je 307 poslanika, dok je 301 poslanik bio protiv. 

ŠOKANTNO OTKRIĆE TEREZE MEJ: Tramp mi je savetovao da tužim EU!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija