• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

05.09.2018

10:37

LAVROV: SAD BI DA U DONBAS UĐE SA 40.000 VOJNIKA I OKUPIRA GA, želi da stvori "opasno žarište" NA GRANICAMA RUSIJE!

Vesti

LAVROV: SAD BI DA U DONBAS UĐE SA 40.000 VOJNIKA I OKUPIRA GA, želi da stvori "opasno žarište" NA GRANICAMA RUSIJE!

Podeli vest

Cilj SAD u Ukrajini je da stvori "opasno žarište" napetosti na granici sa Rusijom, izjavio je ruski ministar spoljnih poslova Serger Lavrov

Želim da ih pitam šta je vaš interes u Ukrajini. Ne znam šta SAD traži u Ukrajini osim što želi da stvori dugogodišnju opasnost na granici sa Rusijom, rekao je Lavrov gostujući na Ruskom kanalu 1, prenosi Tass.

Prema njegovim rečima predlog američkog specijalnog izaslanika za Ukrajinu Kurta Vokersa za raspoređivanje vojnog kontigenta UN od 30 ili 40.000 vojnika u Donbas znači okupaciju tog regiona.

FRANCUSKA ZABADA NOŽ U LEĐA SRBIJI: Pariz protiv dila Srbije i Prištine, MAKRON TVRĐI ČAK I OD MERKELOVE!

Kako je rekao, sporazum iz Minska predvida mnogo šire mere od održavanja izbora, a akcijama je predviđeno da se Donbasu dodeli poseban status i sprovodi amnestija za građane.

OČAJNIČKI POTEZ AMERA, ŽELE SVOG ČOVEKA U KREMLJU: Vašington pokušao da vrbuje šest ruskih oligarha za rušenje Putina

Istovremeno, on je ocenio da bi Francuska i Nemačka trebalo da imaju aktivniju ulogu u rešavanju problema Ukrajine kao clanice Normandijske grupe.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zlata

pre 5 godina

NE SME SE DOZVOLITI DA VOJNICI AMERIKE UDJU U DONBAS !!!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija