• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

02.10.2018

17:35 >> 17:40

SAD PRETE RUSIJI: Obustavite razvoj novih raketa ILI ĆEMO IH SILOM UKLONITI!

Vesti

SAD PRETE RUSIJI: Obustavite razvoj novih raketa ILI ĆEMO IH SILOM UKLONITI!

Podeli vest

Američka predstavnica u NATO Kej Bejli Hačinson poručuje da Rusija mora da obustavi razvoj novih raketa koje bi mogle da nose nuklearne bojeve glave i upozorava da bi SAD mogle da "uklone" taj sistem ukoliko postane operativan

- Sada je vreme da Rusija sedne za sto i stavi tačku na kršenja - rekla je Hačinsonova, prenosi AP.

Ona je istakla da ukoliko taj sistem "postane funkcionalan", onda će SAD razmotriti mogucmnost "uklanjanja" rakete koja bi mogla da pogodi Ameriku i neku od partnerskih zemalja u Evropi.

ZAHAROVA: Slanje specijalaca moglo da izazove krvoproliće!

NATO strahuje da sistem 9M729 krši Sporazum o nuklearnim snagama srednjeg dometa iz 1987. godine, navela je američka agencija.

Taj dogovor iz vremena Hladnog rata zabranjuje celu jednu klasu oružja - sve krstarecme rakete bazirane na kopnu s dometom od 500 do 5.500 kilometara, dodaje AP.

NIJE DOZVOLIO DA SE DOGODI TREĆI SVETSKI RAT! Ameri odlikovali Rusa koji je spasao svet!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
RINGISPIL

pre 5 godina

Da li mozda Putn treba da skine i gace zauzme pozu i ceka americku REAKCIJU. Treba vama majku fasisticku do kraja...

Majkl

pre 5 godina

A sta ako bude obrnuto ? Bezite sa ruskih granica.

Vlado

pre 5 godina

Zašto ovoj nepismenoj "predstavnici" u NATO ne kažete da ne lupeta, da se više ne brukate pred svetom? Kad bi ste mogli zaustaviti Ruse u naoružavanju savremenim borbenim sistemima, vi bi ste to odavno uradili, ali dobro znate kakav odgovor vam sledi. Recite Stoltenbergu šta je Kinžal i šta je 10 Maha.

branko1

pre 5 godina

Kej,tebi konačno treba nešto "tvrdo" ,da bi omekšala svoj stav.Ha,ha,ha.......

zanimljivo

pre 5 godina

Au i to rekose ne da bi pocrveneli od srama. SAD su prekrsile sve sporazume, usmene i pismene i sad oni nekom prete i drze lekcije. Neka ne brinu, nece njih Rusija dokrajciti, njih ce ubiti potresi i oluje.

TT

pre 5 godina

Vi ljudi ste totalno prsli sa Rusofilijom i odusevljavanjem prema toj drzavi koja je po svemu bitnom iza razvijenog sveta .. Kada citam ove komentare kao da sam u zoni sumaraka .. Za vas jos postoji Berliniski zad i SSSR? -.-

TARAS

pre 5 godina

A kome su ameri pretili ,a nisu udarili zato sto ih Rusi branili?Aj sad kad dodje do toga da vidimo tu silu sa kojekakvih vojnih vezbi i parada,kako ce izgledati sudar sa iskusnom vojskom koja 70 godina bez prestanka ratuje po celom svetu i uzima sve sto joj treba.Rasturice vas kao Spasoje dvokolicu,a ISKRENO BI VOLEO DA BUDE OBRATNO.

Dragan

pre 5 godina

Hahahaha ha, oni će silom, pa jbt zašto im neko ne kaže koliko su SMEŠNI

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija