• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mirror.co.uk

03.10.2018

14:14

DOKTOR MONSTRUM! Ubio devojku tako što je pre oralnog seksa stavio KOKAIN NA PENIS! I ona nije jedina kojoj je PODMETNUO DROGU!

Vesti

DOKTOR MONSTRUM! Ubio devojku tako što je pre oralnog seksa stavio KOKAIN NA PENIS! I ona nije jedina kojoj je PODMETNUO DROGU!

Podeli vest

Devojka doktora Andreasa Davida Niderbihlera umrla je od predoziranja kokainom koji je on stavio na svoj penis pre oralnog seksa, a sada se on suočava sa optužbama da je i sa drugim ženama koristio ne samo drogu u tajnosti, već i druge neprikladne tehnike

Hirurg se nalazi pred suđenjem za ubistvo žene budući da ona nije znala da je na vrh svog polnog organa pre oralnog seksa stavio drogu. Doktoru Niderbihleru se sudi u Magdeburgu u Nemačkoj.

Primarno je optužen da je usmrtio tridesetosmogodišnju frizerku Ivon M.

Foto: Ameos Hospital Halberstadt

Hirurg monstrum: Andreas David Niderbihler

Žrtvi se ekstremno ubrzalo disanje posle oralnog seksa, usled čega je kolabirala. Autopsija je pokazala da je umrla od predoziranja kokainom.

Ivon je imala dugu aferu sa nemačkim hirurgom i bezuslovno mu je verovala, tvrde njeni prijatelji.

- Ivon je htela da ostavi svog muža zbog Niderbihlera. Za nju je bio kao Kristijan Grej iz "Pedeset nijansi sive" - navodi jedan od prijatelja.

Pored optužbi za teške povrede sa smrtnim ishodom, Niderbihler se tereti za stavljanje kokaina na vrh penisa pre oralnog, vaginalnog i analnog seksa sa nekoliko drugih žena, kao i za stavljanje droge u čaše šampanjca pre odnosa sa svojim partnerkama, a bez njihovog znanja.

Foto: Pixabay

Glavni sudija Eva Fogel navodi da je hirurg hteo da učini žene popustljivijma na njegovo udvaranje.

- Davao je kokain da bi slobodno nastavio sa daljom seksualnom praksom - dodaje ona.

Jedna od njegovih devojaka je dvaput slupala auto, pošto je nesvesno konzumirala kokain prilikom odnosa sa hirurgom, dok je druga izgubila svest i od tada pati od trajnih tikova.

(VIDEO) MONSTRUMI! LEKAR I UČITELJICA SILOVALI VIŠE OD 1000 ŽENA: Drogirali ih i pod anestezijom zlostavljali!

Dok Niderbihler još nije komentarisao navode na sudu, njegov advokat Olaf Šroder tvrdi da je smrt Ivon bila "neplanirana".

Suđenje je u toku.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija