• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.10.2018

18:22 >> 18:23

ZLO NE ODUSTAJE! HILARI KLINTON bi da preuzme SAD I SMENI TRAMPA, Svet će 2020. biti u NIKAD VEĆOJ U OPASNOSTI!

Vesti

ZLO NE ODUSTAJE! HILARI KLINTON bi da preuzme SAD I SMENI TRAMPA, Svet će 2020. biti u NIKAD VEĆOJ U OPASNOSTI!

Podeli vest

Bivša kandidatkinja demokrata za predsednicu SAD Hilari Klinton, "ostavila je otvorena vrata" za mogućnost svoje ponovne kandidature na izborimma 2020. godine navodeći da bi, iako ne želi da se kandiduje, volela da bude predsednica

Na pitanje da li želi da se kandiduje ponovo, Klinton je iste sekunde odgovorila sa "ne".

Publika je na taj njen odgovor odreagovala sa negodovanjem, ali novinarka nije odustala, nastavila je da vrši pritisak na Klintonovu koja je potom "korigovala" odgovor.

- Pa, volela bih da budem predsednica - rekla je Klinton u intervjuu sa Karom Svišer za sajt Rikod (Recode), prenosi američki sajt Hil (The Hill).

Prema njenim rečima, ako demokrate pobede na sledećim izborima, "biće mnogo posla".

SRBIJO, ČUVAJ SE! UMESTO MERKELOVE DOLAZI ČOVEK KOJI "POSEDUJE SVET": Njegovi ime je Fridrih Merc i ŠEF JE "BLEKROKA"!

- To će biti posao za koji se osećam vrlo dobro pripremljena zato što sam provela osam godina u Senatu i što sam bila diplomata Stejt Departmenta - rekla je Klinton.

Kako je kazala, ne želi da razmišlja o mogućoj kandidaturi dok se ne održe izbori za Kongres na sredini predsedničkog mandata koji se održavaju sledećeg meseca.

SERGEJ LAVROV BEZ PARDONA: Amerikanci znaju na šta smo SVE SPREMNI!

Klintonova je ranije najavila da će zajedno sa suprugom, bivšim američkim predsednikom Bilom Klintonom, poći na turneju u 13 gradova sledeće godine, na kojoj će govoriti o aktuelnim događajima i politici širom zemlje.

Ona je, podseća se, u septembru objavila knjigu memoara o kampanji 2016. pod nazivom "Šta se desilo", a u kojoj je uputila kritiku na račun administracije aktuelnog predsednika SAD Donalda Trampa i izrazila zabrinutost da je demokratija nacije "u krizi".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Saradžogla

pre 5 godina

Неспособна је да нормално сиђе низа степенице!Гледајте на интернету како посрће или једва стоји поред аутомобила.Клинтон на молбу ветерана авијатичара које су срби спасили за време Другог светског рата да их не заробе усташе и немци није хтео да бомбардује србе али Хилари је ,,претегла,,?Наредила је да синови спашених авијатичара бомбардују српски народ наневши највећу срамоту америчкој војсци од када свет постоји!Зато Америка која мисли да је Сједињена трпи земљотресе,поплаве,урагане,пожаре ... Постаће ТРЕЋЕРАЗРЕДНА ДРЖАВА јер Русија,Кина,Индија,Бразил и још неке грабе ка врху!

Stojan

pre 5 godina

To je zato sto su previse arogantni, ne shvataju kakva je situacija u svetu, misle da mogu silom sve. Ona je pravi primer kako gubitnik ne moze da prihvati istinu i razloge za gubitke nego i dalje gura. Citao sam da su svi umorni od nje i njenog muza, hteli bi samo da nestanu. Ali mi se cini da nece, jer oni i cerku spremaju za politiku. U stvari Hilari bi da ona udje u istoriju kao prva zena predsednik USA.

Dejo

pre 5 godina

Punu podrsku imas Trampu od mene unisti ovu Klintonovu i duboku drzavu u Americi i ostani posle 2020 godine presednik u Americi inace sigurno imas podrsku od Srba u Americi ne dozvoli albancima da pripadne Kosovo i Metohija Trampu

SS

pre 5 godina

Kad dobije kandidaturu,odmah M. st Protića za ministra inostranih poslova kako bi nagnao babi Hilari,jer su navikli na sprdnju,seća te se.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija