• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

30.11.2018

18:14

(VIDEO) TRAMP ODBIO DA SE RUKUJE SA PUTINOM, prošao pored ruskog predsednika KAO UVREĐENA MLADA!

Vesti

(VIDEO) TRAMP ODBIO DA SE RUKUJE SA PUTINOM, prošao pored ruskog predsednika KAO UVREĐENA MLADA!

Podeli vest

Predsednici SAD i Rusije, Donald Tramp i Vladimir Putin nisu se rukovali na samitu G20 u Argentini, saopštili su novinari koji prate Trampovo učešće na samitu.

- Predsednik SAD je ušao među poslednjima i prošao pored naslednog princa (Saudijske Arabije) Muhameda bin Salmana i predsednika Putina, ne zaustavivši se da porazgovara ili da se rukuje s njima - naveli su novinari, a prenela Bela kuća.

 

 

 

Novinari u presS-centru u Buenos Ajresu nisu mogli da vide taj trenutak pošto je reditelj prenosa preneo kadar na drugu kameru upravo kada se Tramp pojavio nedaleko od Putina. Tokom fotografisanja lideri su stajali na izvesnoj udaljenosti jedan od drugog. 

 

 

UKRAJINA NA PRAGU OPŠTEG GRAĐANSKOG RATA: Moskva apeluje na SAD I EU da urazume Porošenka!

Predsednik SAD je u četvrtak saopštio da otkazuje planirani sastanak s ruskim liderom zbog, kako je naveo, situacije u Kerčkom moreuzu.

TRAMP OTKAZAO SASTANAK S PUTINOM: Predsednik SAD "veoma zabrinut" zbog loših odnosa Rusije i Ukrajine!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
nena

pre 5 godina

Naravno da se nije rukovao. Prvo, bahatost i nevaspitanje. A drugo, ono bitnije, nije dobio dozvolu od svojih sefova .

Miro

pre 5 godina

Pavijan na visokom položaju. I treba da se samouništimo kada su ovakvi kekeci vođe čovječanstva.

Penzioner

pre 5 godina

Uobrazeni majmun !! Umislila budaletina da je VODJA !!!

Buta

pre 5 godina

Danas sam u Informeru pročitala o plenidbi stvari i stana starijem čoveku zbog duga, koji je plaćen. Plaćen ili ne, to mi nije bitno. Bitno je da je naše društvo toliko dehumanizovano i da se ne vodi računa o kome se radi, šta će biti sa onim, koga izbacuju na ulicu. Je li to neko, ko je prokockao novac pa neka ispašta! Da se to desilo na Kosmetu, bila bi nam puna usta o tome, šta nam rade Šiptari, a ovde u sred Beograda, nekome ko se borio za ovu zemlju, tako se vraća! Užasnuta sam, nemam reči! Čovek je star, prosto je neverovatno da mu se to događa! Gde su te čuvene nevladine organizacije da se pokažu na delu?!

nenad

pre 5 godina

Samo polako, doci ce vreme kada i niko nece hteti da se rukuje sa zarazenim amerima...

branko1

pre 5 godina

Ništa neočekivano od klovna petorazrednog cirkusa

master

pre 5 godina

Nedostatak osnovnog vaspitanja, a i muski stvari.

Max

pre 5 godina

Dajte tim amrickim go.nima vise po repu,omi razumeju samo silu ovo je samo pokazivanjw misic i umizavanje Rusije,nemojte da se sramorite,pdgovorite i ponizavate

Vlado

pre 5 godina

A šta ste očekivali od ove američke nekulturne i nadmene budaletine?

artillljerac

pre 5 godina

E stoli ga bojko što se nije rukovvao..

Gage

pre 5 godina

Ocekujem da me Trampavi povuce sto jace dole a ja da see derem uzbuna i uznemirim celu Srbiju.

vladimir

pre 5 godina

Pa odakle vam ta ideja da je Tramp odbio da se rukuje sa Putinom.To podrazumeva da je Putin pruzio ruku a ovaj odbi da se rukuje.Na snimku se lr epo vidi da Vladimir Putin SEDI okrenut ledjima prema Trampu I ne primecuje uopste da ovaj prolazi.Mislim stvarno zasto ovakvi naslovi koji zbunjuju.

SS

pre 5 godina

Tramp je jedna obična sponzoruša,i jedan od mnogih američkih predsednika bolesnika kao i deo nacije koja ih stalno bira.

Janko

pre 5 godina

Amerikanci su zaslužili da imaju ovakvog "lujka" za predsednika.Oni stalno strepe kaku će ludoriju on da napravi i crvene umesto njega(oni što su normalni).

Sosa

pre 5 godina

Baš je Trampu stalo do Ukrajinaca. Ta američka ljubav bi potrajala do poslednjeg Ukrajinca.Mora da se Putin jako "potresao", što se nije rukovao sa Trampom.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija