• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Fakti

03.12.2018

22:43

(VIDEO) AMERI SPASLI PUTINA, UPALI U RUSKU BAZU PODMORNICOM... Putin ih ismejao - TO JE NEMOGUĆE, FILM JE LOŠ!

Vesti

(VIDEO) AMERI SPASLI PUTINA, UPALI U RUSKU BAZU PODMORNICOM... Putin ih ismejao - TO JE NEMOGUĆE, FILM JE LOŠ!

Podeli vest

Amerikanci vole da snimaju filmove u kojima oni spasavaju svet od Sovjeta i Rusa, Kineza ili terorista. Upravo su snimili film "Hunter Killer" u kojem spasavaju predsednika Rusije od njegovih

U vreme kada tvrde da su im Rusija i njen predsednika (Vladimir Putin) izabrali šefa države i od "Putinovog agenta" Donalda Trampa treba spasavati Ameriku.

Sve u svemu, imali bi razloga da spasavaju Trampa od zaverenika unutar Amerike, ali oni - po navici a i zato što sebi tako izgledaju veliki i moćni - tobože spasavaju Putina.

A ruski lider im je upravo prodemonstrirao šta misli o njihovom spasavanju "predsednika Rusije".

Zamoljen da kaže šta misli o filmu "Hunter Killer", Putin je prvo rekao da ga nije gledao. Potom mu je novinar - od kojeg molba došla - ukratko predočio sadržaj filma, posebno ukazujući da američka podmornica spasava „predsednika Rusije", kojeg neki drže kao taoca u vojnoj bazi iza Polarnog kruga.
 
Putin je tada zatražio preciziranje: "Drže li ga to u našoj vojnoj bazi"?

Kad je dobio potvrdan odgovor, ocenio je da je tako nešto "malo verovatno" i objasnio:

- Dva mala čamca, koja su Sjedinjene Države poklonile Ukrajini, nisu usperla da prođu kroz Kerčenski moreuz, a oni bi u filmu da sa atomskom podmornicom uđu u našu vojnu bazu. To je nemoguće. Loš je to film! - istakao je Putin.

Ruski lider je izgovarajući poslednje reči još mahnuo rukom, ali se uzdržao da i on američko spasavanje „predsednika Rusije" ne nazove - poput ruskog ministra kulture Vladimira Medinskog - "krajnje glupim filmom".

Film je režirao Donovan Marš, a glavne uloge igraju Hari Oldman i Džerard Batler koji "spasavaju" i svet od trećeg svetskog rata.

SRBIJI SE MORA DATI SEVER KOSOVA I REPUBLIKA SRPSKA: Britanski ekspert predlaže kako bi trebalo promeniti granice na Balkanu!

A Tramp je neuporedivo ugroženiji unutar svoje zemlje od "predsednika Rusije".

Njemu upravo - preko svedočenja bišeg advokata Majkla Koena - pripisuju da je nameravao da u Moskvi izgradi svoj novi tower  i da u njemu Putinu pokloni penthaus.

Koen je prvo tvrdio da je Tramp od gradnje tauera u Moskvi odustao pre ulaska u predizbornu kampanju, pa u međuvremenu promenio iskaz i rekao da je to bilo kada je već bio predsednički kandidat svoje Republikanske partije.

Tramp je odreagovao preko Tvitera:

ŠIPTARI UCENJUJU EU, HOĆE VIZNU LIBERALIZACIJU: Veselji stavio do znanja Hanu da Priština očekuje opštu podršku Brisela!

- Razmatrao sam mogućnost da gradim u Rusiji, ali nisam realizovao taj projekat jer sam dobio nula garancija. Ovo je opet lov na veštice!

A ne pominje "lov" tek tako.

Ispostavilo se da je moskovski agent američke vojne špijunaže Filip Sater bio taj koji je Trampovim saradnicima - čim je on objavio da će se boriti za predsedničku kandidaturu - predložio i gradnju "kule" i poklanjanje penthausa Putinu. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija