• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

19.01.2019

21:19

(FOTO) AMERIČKI RAZARAČ UŠAO U CRNO MORE, RUSKA VOJSKA POKRENULA FLOTU! Započeto praćenje, situacija ZABRINJAVAJUĆA!

Vesti

(FOTO) AMERIČKI RAZARAČ UŠAO U CRNO MORE, RUSKA VOJSKA POKRENULA FLOTU! Započeto praćenje, situacija ZABRINJAVAJUĆA!

Podeli vest

Centar za kontrolu nacionalne odbrane Ministarstva odbrane Rusije objavio je večeras da ruska Crnomorska flota prati kretanje američkog razarača "UŠ Donald Kuk" opremljenog navođenim raketama, koji je ušao u Crno more, prenosi TAS S

- Snage Crnomorske flote započele su praćenje američkog razarača "USS Donald Kuk" opremljenog navođenim raketama odmah nakon njegovog ulaska u Crno more - saopštio je ovaj centar.

Prema navodima centra, američki brod će biti praćen elektronskim i tehničkim sredstvima.

 

 


TAS S prenosi da je američka Šesta flota prethodno saopštila da je razarač "UŠ Donald Kuk" opremljen navođenim raketama započeo prolazak kroz moreuz Dardanele na putu ka Crnom moru kako bi "obavio operacije pomorske bezbednosti i povećao regionalnu pomorsku stabilnost, kombinovanu spremnost i pomorski kapacitet sa našim NATO saveznicima i partnerima u regionu".

 

 

 

 

(VIDEO) RUSKA VOJSKA UNIŠTILA NLO! Tajni snimak iz arhiva KGB-a procurio u javnost, PLANETA U ŠOKU!


Ruska agencija podseća da je početkom ovog meseca bilo navoda o tome da je brod za iskrcavanje "USS Fort Mekhenri" prošao kroz Dardanele ka Crnom moru.

 

BACITI UKRAJINU NA KOLENA, GERILSKI RAT OD HARKOVA DO ODESE: Kijev to ne može preživeti, ČEKA SE MIG IZ MOSKVE!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Goran

pre 5 godina

U najgorem slučaju Rusi će im opet usključiti struju . Mada bi Trampu trebao Putin dati ovaj poen za domaći teren.( " Hrabro uplivavsnje u Crno More krsj samih obala Rusihe , mada verovatno i poslednje ). Moguće je da je i ovaj potez Nato čelnika u suprotnosti ali neka vrsta odmazde Trampovim smernicama i željama.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija