• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

30.01.2019

19:30

(FOTO/VIDEO) MISTERIOZNI RUSKI AVION SLETEO U VENECUELU! Svi se pitaju ZAŠTO, a spekulacije su već počele... Sprema se nešto veliko - TAJNA ZLATA VREDNA!

Vesti

(FOTO/VIDEO) MISTERIOZNI RUSKI AVION SLETEO U VENECUELU! Svi se pitaju ZAŠTO, a spekulacije su već počele... Sprema se nešto veliko - TAJNA ZLATA VREDNA!

Podeli vest

Iznenadno sletanje ogromnog ruskog putničkog aviona u Venecuelu usred krize zbog antivladinih protesta probudio je spekulacije i sumnje opozicije da administracija aktuelnog predsednika Nikolasa Madura pokušava da iznese rezerve zlata u inostranstvo.

Kako prenosi AP, Boing 777 kapaciteta do 400 mesta, pripada ruskoj kompaniji Nordvind Erlajns i sleteo je u ponedeljak uveče. U sredu ujutru još je mogao da se vidi na aerodromu Majkvetija kod Karakasa.

 

 


Jedan predstavnik Nordvinda potvrdio je da je avion sleteo, ali nije želeo da kaže ko je unajmio avion, šta prenosi ni koji mu je red letenja.

 

 

Foto: youtube



Opozicioni poslanik Hose Guera, nekadašnji direktor centralne banke, rekao je, pozivajući se na izvore iz finansijskih krugova, da je avion unajmljen da preveze 20 metričkih tona zlata što čini oko 15 odsto rezervi ovog metala u Venecueli.

 

 


"Ovo treba shvatiti krajnje ozbiljno. Ove rezerve ne pripadaju Kalikstu Ortegi (predsednku centralne banke), već pripadaju Venecueli", rekao je u parlamentu.

 

 

 

 


Madurova vlada nije se oglašavala ovim povodom.

Rusija je glavni kreditor Madura i snabdevač oružjem, a ruska kompanija Rosnjeft je investirala velika sredstva u naftna polja Venecuele.

 

 

 

 


AP navodi i da je ovo prvi put da je avion ove ruske kompanije koja inače saobraća po unutrašnjosti Rusije i jugoistočnoj Aziji, sleteo u Venecuele.

 

 

(VIDEO) PUTIN ZALEDIO AMERE! BRANIĆEMO SVOJE INTERESE U VENECUELI SVIM SREDSTVIMA - Svet u nikad većoj opasnosti!

 

MADURO DIREKTNO OPTUŽIO TRAMPA: Naredio je kolumbijskoj mafiji DA ME UBIJE!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marcco

pre 5 godina

'ajde... ne pripada njemu? A 2 milijarde koje su amerikanci blokirali i "stavili na raspolaganje" onom samoproglašenom predsedniku, pripadaju onme kome ih amerikanci daju. Auuu... zamislite da danas postoji elektronski novac za koji se mnogi zalažu. Klikom na dugne, amerikanci ga uzmu kome god žele i doviđenja... demokratija! Ne rade oni to zbog para nego zbog ljudskih prava.

Izbori 2024

Vesti

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija