• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

24.02.2019

21:47

(VIDEO) VENECUELA PRED VRATIMA PAKLA: Novi sukobi na granici sa Brazilom, DEZERTIRAJU VOJNICI NACIONALNE GARDE?!

Vesti

(VIDEO) VENECUELA PRED VRATIMA PAKLA: Novi sukobi na granici sa Brazilom, DEZERTIRAJU VOJNICI NACIONALNE GARDE?!

Podeli vest

Novi sukobi izbili su danas između demonstranata i pripadnika venecuelanske Nacionalne garde na granici sa Brazilom

Desetine Venecuelanaca koji su došli u pogranični brazilski grad Pakarajma, zasuli su preko zatvorene granice kamenicama venecuelanske snage koje su odgovorile suzavcem. Nekolicina vojnika Nacionalne garde predala je oružje demonstrantima....



Brazilska TV stanica "Globo" emitovala je snimak na kom se vidi kako se brazilski vojnik približava granici i poziva venecuelanske vojnike na smrirenost, a od demonstranata i novinara je zatražio da se odmaknu, prenosi AP.



U subotu je kampanja slanja humanitarne pomoći, koju su inicirale SAD, naišla na snažan otpor venecuelanskoh bezbednosnih snaga koje su ispaljivale suzavac na demonstrante, a u sukobima je stradalo dvoje i povređeno oko 300 ljudi.



Sukobi su trajali tokom celog dana na dva mosta koji povezuju Venecuelu s Kolumbijom.


 

(VIDEO) SNIMCI HAOSA U VENECUELI ŠOKIRALI SVET! Najmanje četvoro mrtvih, više od 280 povređenih!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 5 godina

Opet su zlotvori uspeli da zavade naivan i glup narod,na ovoj istrošenoj planeti.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija