• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Pravda

01.03.2019

23:01

LOVAC JE UPRAVO POSTAO PLEN! Maduro postavio ultimatum: Ameri, imate 72 sata da ZBRIŠETE!

Vesti

LOVAC JE UPRAVO POSTAO PLEN! Maduro postavio ultimatum: Ameri, imate 72 sata da ZBRIŠETE!

Podeli vest

Predsednik Venecuele Nikolas Maduro izjavio je da Karakas prekida diplomatske odnose sa SAD-om, dajući američkim diplomatama 72 sata da napuste zemlju, nakon što je Donald Tramp proglasio lidera opozicije za vođu Venecuele

Maduro je ovo saopštio velikoj grupi pristalica sa balkona predsedničke palate Miraflores u Karakasu, ubrzo nakon što su SAD, a zatim i druge Latinoameričke zemlje odlučile da priznaju lidera opozicije Huana Gvaida kao privremenog predsednika Venecuele.

 

 

I u drugim američkim državama - Argentini, Brazilu, Kostariki, Ekvadoru, Gvatemali, Čileu, Kolumbiji, Paragvaju i Peruu ispratili su ovaj primer dva sata nakon američkog poteza.

 

 

Pridružili su im se i Organizacija američkih država (OAS), kao i Kanada.

NAJBRUTALNIJA ŠAMARČINA AMERIMA: Više od 50 zemalja stalo uz Venecuelu, SPREMNI DA ZAŠTITI POVELJU UN!

 

VIŠE OD 600 OFICIRA NAPUSTILO MADURA?! Gvaido tvrdi da vojska otkazuje poslušnost vladi u Karakasu i najavljuje nove proteste!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Suverena

pre 5 godina

Da imamo neku nezavisnu srbsku diplomatiju i mi bi ih isterali

Joco

pre 5 godina

Venecuela je veika država koju je SAD i ostali njeni sateliti države dovele do ivice ambisa. Nažalost taj narod tek će da oseti mržnju SAD preko svojih vazalski država...proliće se krv naroda Amerike i od tog dana više nikad narodi J.Amerike neće biti srećni nego tužni i puni straha

Marcco

pre 5 godina

Da, ali onda amerikanci kažu "ko si ti... nisi ti predsednik... predsednik je onaj drugi"

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija