• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: South front/Informer

04.03.2019

23:13

(VIDEO) 300 RUSKIH SPECIJALACA PRAVI DAR-MAR U LIBIJI, britanci krenuli u žestoku kampanju protiv Moskve!

Vesti

(VIDEO) 300 RUSKIH SPECIJALACA PRAVI DAR-MAR U LIBIJI, britanci krenuli u žestoku kampanju protiv Moskve!

Podeli vest

Britanski Telegraf tvrdi da 300 "plaćenika povezanih sa ruskom vojnom obaveštajnom službom" podržava operacije Libijske nacionalne armije (LNA)

- Mračna privatna vojna kompanija Vagner Group podržava Halifu Haftara sa 300 ljudi u Bengaziju i snabdeva njegovu libijsku nacionalnu armiju artiljerijom, tenkovima, bespilotnim letelicama i municijom, kaže izvor lista.

Ovo nije prvi put da su mejnstrim mediji, posebno britanski, napali  Moskvu da širi svoje prisustvo u Libiji. 

U oktobru 2018. godine San je ustvrdio da je ruska vojska osnovala dve baze, u Bengaziju i Tobruku. San je takođe tvrdio da su "desetine" GRU oficira, kao i specijalne jedinice na terenu u istočnoj Libiji.

Brutalni medijski napadi na Rusiju kako širi svoj uticaj širom Bliskog Istoka, za Moskvu nisu nikakva novost, a zapadni mejnstrim mediji se naprosto takmiče u preterivanju i objavljivanju  lažnih vesti. 

Glavni cilj je da se stvori slika "zle Rusije" koja se meša po regionu kako bi podržala "loše momke".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
DRAGAN

pre 5 godina

JADNI (LJIGAVI) ENGLEZI ONI SVE NESTO SEDE SRSTENIH RUKU ...... KO JE POTPALIO INDIJU I PAKISTAN ?????

SS

pre 5 godina

Koji,gde i kakav dar mar prave rusi,dosta sa njima više,zar ne vidite da ih ameri okružuju kao šestarom na mapi i vezuju u čvor kako oni hoće.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17