• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug/politico/informer.rs

18.03.2019

08:56

NAGOVARAO KLINTONA DA BOMBARDUJE SRBIJU, A SADA KREĆE U TRKU ZA BELU KUĆU! Bajden slučajno otkrio tajni plan koji se tiče i BUDUĆNOSTI NAŠE ZEMLJE!

Vesti

NAGOVARAO KLINTONA DA BOMBARDUJE SRBIJU, A SADA KREĆE U TRKU ZA BELU KUĆU! Bajden slučajno otkrio tajni plan koji se tiče i BUDUĆNOSTI NAŠE ZEMLJE!

Podeli vest

Bivši američki potpredsednik Džozef Bajden napravio je lapsus tokom večere na kojoj su se okupile demokrate u državi Delaver, što je protumačeno kao signal da će ući u trku za Belu kuću

Bajden (76) je obraćajući se prisutnima, naime, izjavio da su njegovi rezultati i stavovi napredniji "od bilo koga ko se kandidovao".

Prisutni su burno pozdravili tu njegovu izjavu, pa se Bajden brzo ispravio rekavši:

- Nisam to mislio. Od bilo koga ko bi se kandidovao.


Agencija AP navodi da je, iako je Bajden poznat po tome da se ne drži pripremljenog govora, njegovu izjavu moguće protumačiti kao "gaf u stilu Vašingtona", što je slučaj kada se nenamerno kaže istina.

Kako broj kandidata za demokratsku predsedničku nominaciju raste, očekuje se da će se Bajden pridružiti toj brojnoj grupi ali je do sada svoje pristalice ostavljao u neizvesnosti šta će odlučiti, navodi Glas Amerike.

BAJDEN U TRCI ZA PREDSEDNIKA AMERIKE! Bivši potpredsednik SAD najavio borbu za ulazak u Belu kuću 2020!


U svojoj državi Delaver dočekan je kao heroj kada je na večeri na kojoj se okupilo skoro 1.000 uticajnih demokrata izjavio da je vreme da Amerika "ponovo dobije kičmu", ali i da je "politički konsenzus" neophodan da bi se zemlja odmakla od "toksičnog tona Trampove ere".

- Politika nam je postala tako pakosna, tako sitničava i otrovna da više ne možemo da upravljamo, u većini slučajeva ne možemo ni da razgovaramo jedni s drugima - rekao je Bajden.

Bajden, jedan od najvećih zagovornika nezavisnosti Kosova, već mesecima razmišlja o ulasku u predsedničku trku kako bi se suprostavio američkom predsedniku Donaldu Trampu na nacionalnim izborima.

Politiko je svojevremeno naveo da  je Bajden, kako je on sam pisao u svojim memoarima, imao dosta problema u pokušajima da nagovori i pridobije Klintona na ideju bombardovanja Srbije, odnosno, primene sile za rešavanje problema na Kosovu, pa nije teško naslutiti kakvu bi politku Bajden kao prvi čovek SAD zastupao kada je Srbija u pitanju.

Iako se prema svim anketama nalazi na samom vrhu po popularnosti među demokratskim potencijalnim biračima, stratezi i komentatori ističu da je pod pritiskom da uskoro uđe u trku, ili se povuče iz nje.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stojan

pre 5 godina

Ako taj pedofil pobedi kojim cudom onda ce pedofilija biti legalizovana. (Ako ne verujete vidite na you Tube pa se uverite.)

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija