• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: New York Post

20.03.2019

08:07

(VIDEO) DEVOJČICA (3) PREMINULA U ZAKLJUČANOM AUTOMOBILU U NAJGORIM MUKAMA! Za to vreme njena majka, policajka, IMALA SEKS SA ŠEFOM! E sad će DUGO DA ROBIJA!

Vesti

(VIDEO) DEVOJČICA (3) PREMINULA U ZAKLJUČANOM AUTOMOBILU U NAJGORIM MUKAMA! Za to vreme njena majka, policajka, IMALA SEKS SA ŠEFOM! E sad će DUGO DA ROBIJA!

Podeli vest

Majka zbog čije je nebrige preminula njena trogodišnja ćerka, koja je ostala u automobilu dok je ona imala seks sa svojim pretpostavljenim, proglašena je krivom za ubistvo.

Kesi Bejker (29) iz Misisipija izjasnila se kao kriva za smrt svoje trogodišnje ćerke Čejne Her, koja je preminula 30. septembra 2016. godine pošto ju je majka ostavila vezanu na dečijem sedištu unutar automobila dok je napolju bila jako visoka temperatura, i to u trajanju od četiri sata, koliko je spavala sa svojim tadašnjim šefom u policiji, čija je službenica tada bila.

Kako se navodi, ona je uključila klima uređaj, ali on nije bio ispravan, pa je devojčica umrla u velikim mukama. Prema svedočenju na sudu, Bejkerovoj ovo nije bilo prvi put da ostavlja dete u kolima na duže, zbog čega je 2015. godine jednom već bila suspendovana sa posla u policiji Long biča. Otac devojčice, Rajan Her, izjavio je da nije bio upoznat sa ovim slučajem i da je za njega saznao tokom suđenja.

Kobnog dana, ona je došla kod Klarka Ladnerama rano ujutu i tu je zaspala, dok je Klark tvrdio da nije znao da je devojčica u kolima, kao i da je popio pilule za spavanje. Iako nije optužen, i on je dobio otkaz kao i Kimbelova od strane policije Long Biča.

Kada je Kimbelova posle četiri sata došla po ćerku, devojčica nije reagovala i njena telesna temperatura je bila 41 stepen kada je došla u bolnicu.

(VIDEO) OVO JE MAJKA MONSTRUM koja je kablom udavila sina (8), POŠTO JE UHVATIO KAKO IMA SEKS SA DEDOM!

Sudija Lari Burgeois, izjavio je da će konačnu odluku o kazni doneti prvog aprila jer mu je potrebno više vremena da razmotri slučaj, dok je Kimbelovoj poručio da će zauvek biti zatvorena u zatvoru vlastitog uma zbog onoga što je učinila.

- Ne znam šta bih mogao da ti učinim, a da je gore od toga što si već sama iskusila. Zauvek ćeš ostati u zatvoru unutar svog uma - rekao je on.

Tužioci za ovo ubistvo traže 20 godina.

MAJKA MONSTRUM ISPEKLA ĆERKU (2) NA ROŠTILJU! Verovala je da samo DUŠA KREMIRANIH ljudi može da ode u raj!

Otac devojčice, Rajan Her, odlučio je da pokrene privatnu tužnu protiv policije Long Biča, kao i odeljenja za dečiju zaštitu države Misisipi, zato što su trebali da rigoroznije deluju kod prvog prekršaja njegove žene, dodaviši da bi njegova ćerka bila i dalje živa, da se to dogodilo.

- Kao roditelj, vi morate da štitite dete, a Čejna je nestala jer je majka nije zaštitila ne jednom, već dva puta - rekao je on.

Bejkerova je nakon smrti svog deteta hoispitalizovana zbog šoka koji je pretrpela. Iako su joj dijagnostifikovani post-traumatski stresni poremećaji koji se pripisuju traumama iz detinjstva i smrti ćerke, ona je smatrana sposobnom da joj se sudi.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Palma primio jagodinskog olimpijca, strelca Lazara Kovačevića i ženski fudbalski klub „Jagodina“ koji se plasirao u prvu ligu Srbije
Politika

Palma primio jagodinskog olimpijca, strelca Lazara Kovačevića i ženski fudbalski klub „Jagodina“ koji se plasirao u prvu ligu Srbije

Predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma primio je danas Lazara Kovačevića, strelca kluba „Jagodina 92“, koji je prošle nedelje u Rio De Žanieru u Brazilu na kvalifkacionom turniru za Olimpijske igre osvojio prvo mesto u pucanju vazdušnom puškom na 10 metara i plasirao se na Olimpijske igre koje će ovog leta biti održane u Parizu.

24.04.2024

11:45

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...
Partizan

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...

Navijači Partizana, naviknuti od košarkaša iz crno-bele porodice da pola veka unazad raznoraznim trofejima pune riznicu, teško su podneli sušan period od odlaska Duška Vujoševića do povratka Željka Obradovića i „dana pobede“. Posebno pamte generaciju koju je pre šest-sedam godina vodio Aleksandar Džikić i koja se poput Spartanaca u Termopilima srčano i do poslednje kapi znoja suprotstavljala daleko moćnijem protivniku.

24.04.2024

08:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija