• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

01.04.2019

15:28

PUTIN KAZNIO JEHOVINOG SVEDOKA! Rusija bez milosti za člana verske organizacije koja je u ovoj zemlji proglašena SEKTOM!

Vesti

PUTIN KAZNIO JEHOVINOG SVEDOKA! Rusija bez milosti za člana verske organizacije koja je u ovoj zemlji proglašena SEKTOM!

Podeli vest

Jehovini svedoci saopštili su danas da je jedan od njihovih ruskih sledbenika, Sergej Skrinikov, zbog pripadnosti toj grupi optužen za ekstremizam i kažnjen novčanom kaznom od 350.000 rubalja (5.350 dolara)

Grupa navodi da je Skrinikov pred sudom u ruskom gradu Oreolu, proglašen krivim za učestvovanje u radu ekstremističke organizacije, preneo je AP.

RODITELJI IZ PAKLA! Par iz Požarevca OSUDIO SVOJU BEBU OD 3 DANA NA SMRT! Zabranili da dete primi krv iako je moralo HITNO NA OPERACIJU!

Rusija je zvanično zabranila Jehovine svedoke 2017. godine, i proglasila ovu grupu ekstremističkom organizacijom.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija