• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Telegraf.rs

08.04.2019

20:07

SRBI ZAROBLJENI U LIBIJI! Bombardovan aerodrom u Tripoliju, SUKOB ESKALIRAO, pakao se nastavlja!

Vesti

SRBI ZAROBLJENI U LIBIJI! Bombardovan aerodrom u Tripoliju, SUKOB ESKALIRAO, pakao se nastavlja!

Podeli vest

Borbeni avioni Libijske nacionalne armije (LNA) pod komandom Kalifa Haftara izvršili su danas napad na aerodrom Mitiga koji je jedini operativan u Tripoliju, javio je TV kanal Al Hadat. Tako su mnogi ostali zarobljeni u Libiji, među kojima su i Srbi

U isto vreme, TV kanal Skaj njuz Arabija javio je da je napad bio usmeren na poletno-sletnu stazu u blizini zgrade aerodroma, prenosi TASS.

BITKA ZA TRIPOLI NE JENJAVA: U borbama najmanje 49 mrtvih, 80 povređenih

Ranije je LNA saopštila da će napasti svaki aerodrom na zapadu zemlje koji se koristi za borbene misije.

Vojni aerodrom Mitiga se od 2014. godine koristi kao glavno saobraćajno sredstvo u komunikaciji sa svetom od kada je međunarodni aerodrom u Tripoliju van operativne funkcije.

Borbe su danas eskalirale u Tripoliju kada je Libijska nacionalna armija predvođena Kalifom Haftarom sa istoka krenula u osvajanje zapada zemlje i centra Tripolija, gde kontrolu ima međunarodno priznata vlada, predvođena Fajezom Sarajem.

BITKA ZA TRIPOLI! Ambasada Srbije u Libiji: Građani Srbije bezbedni

Saopšteno je da su Srbi iz Libije na sigurnom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija