• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo

11.04.2019

15:15

(VIDEO) PAMELA KIPTI OD BESA ZBOG ASANŽA: Vi ste đavoli, lažovi, lopovi! TRUNUĆETE!

Vesti

(VIDEO) PAMELA KIPTI OD BESA ZBOG ASANŽA: Vi ste đavoli, lažovi, lopovi! TRUNUĆETE!

Podeli vest

Još jedna u nizu, koja je prokomentarisala Asanžovo hapšenje je glumica Pamela Anderson, ona sudeći po porukama na društevnim mrežama, nikako ne može da se pomiri sa ovom situacijom

Čuvena "čuvarka plaže" je bez dlake na jeziku osudila hapšenje Asanža, kojeg godinama podržava.

U šoku sam. Nisam mogla da čujem jasno šta je rekao. Izgleda loše. Kako si mogao, Ekvadoru? (Zato što vas je razotkrio) Kako si moglo, Ujedinjeno Kraljevstvo?! Naravno, ti si američka ku*ka i vama treba diverzija ovo vašeg idiotskog Bregzitovskog sra*a! - napisala je ona.

 

 

Popularna plavuša se tu nije zaustavila, nego je osula paljbu i po Sjedinjenim Američkim Državama i predsedniku Donaldu Trampu.

-A Amerika? Ovaj toksični kukavički predsednik. Treba da okupi svoju bazu? Ti si sebičan i okrutan. Unazadili ste ceo svet. Vi ste đavoli, lažovi i lopovi. Trunućete, a mi ćemo se podići- bez pardona je saopštila Pamela.

Andersonovu su svojevremeno povezivali sa Asanžom i pričalo se da su u emotivnoj vezi. Podsetimo, Pamela je nedavno status na Tviteru posvetila upravo osnivaču Vikiliksa, gde je istakla da joj nedostaje.

SNOUDEN OGORČEN POSLE ASANŽOVOG HAPŠENJA: Ovo je MRAČAN TRENUTAK ZA SLOBODU MEDIJA!

Nisam mogla da posetim Džulijana skoro godinu dana. Svima nedostaje njegov glas. Nedostaje mi njegov smeh, njegov nestašni osmeh i njegovo znatiželjno i dečačko čudo.  On je jedinstveno snažan i posvećen čovek. Hvala ti za tvoje žrtvovanje. Znam da si dobro i da ću te videti ponovo - napisala Pamela.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija