• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

13.04.2019

17:37

(VIDEO) SAUDIJCI DALI GENERALU MILIONE DA KRENE NA TRIPOLI?! Haftar DOBIO PONUDU tokom posete Arabiji, pa nekoliko dana kasnije započeo ŽESTOKU OFANZIVU!

Vesti

(VIDEO) SAUDIJCI DALI GENERALU MILIONE DA KRENE NA TRIPOLI?! Haftar DOBIO PONUDU tokom posete Arabiji, pa nekoliko dana kasnije započeo ŽESTOKU OFANZIVU!

Podeli vest

Saudijska Arabija ponudila je komandantu međunarodno nepriznate Libijske nacionalne armije Kalifi Haftaru pomoć od nekoliko miliona dolara za ofanzivu na Tripoli, piše "Vol strit džornal"

Haftar je tu ponudu dobio tokom posete Saudijskoj Arabiji nekoliko dana pred ofanzivu, navodi američki list.

On se u Rijadu sastao sa saudijskim prestolonaslednikom Mohamedom bin Salmanom, kao i sa šefom obaveštajne službe i ministrom unutrašnjih poslova.

(VIDEO) SRBIN ZAROBLJEN U LIBIJI PROGOVORIO O PAKLU RATA! Sve je u plamenu, vojska nas ne dira, imamo hrane i vode!

Haftar je pokrenuo ofanzivu na Tripoli 4. aprila, a prema podacima Svetske zdravstvene organizacije, u borbama snaga lojalnih Haftaru i libijske vojske kojom rukovodi vlada u Tripoliju, tokom proteklih dana u prestonici Libije i njenoj okolini poginulo je 47 ljudi, a 181 je ranjeno.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...
Partizan

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...

Navijači Partizana, naviknuti od košarkaša iz crno-bele porodice da pola veka unazad raznoraznim trofejima pune riznicu, teško su podneli sušan period od odlaska Duška Vujoševića do povratka Željka Obradovića i „dana pobede“. Posebno pamte generaciju koju je pre šest-sedam godina vodio Aleksandar Džikić i koja se poput Spartanaca u Termopilima srčano i do poslednje kapi znoja suprotstavljala daleko moćnijem protivniku.

24.04.2024

08:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija