• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: rt.com

16.04.2019

07:40 >> 00:39

(VIDEO) POŽAR U NOTR DAMU POTPUNO UGAŠEN! Simbol Pariza goreo devet sati! Nije terorizam!

Vesti

(VIDEO) POŽAR U NOTR DAMU POTPUNO UGAŠEN! Simbol Pariza goreo devet sati! Nije terorizam!

Podeli vest

Notr Dam, čuvena pariska katedrala iz srednjeg veka, remek delo i simbol hrišćanske civilizacije, stradala je u ponedeljak u velikom požaru koji je, iz neutvrđenih razloga, izbio u kasnim popodnevnim satima

10.05 -  Požar u katedrali Notr Dam potpuno je ugašen, saopštio je danas portparol pariske vatrogasne službe.

Portparol Gabrijel Plu je rekao da službe za vanredne situacije trenutno "nadgledaju eventualno pomeranje strukture i gase tinjajuće ostatke".

Foto: Tanjug/AP

Plu je naveo da su sada na potezu stručnjaci da isplaniraju kako da konsoliduju građevinu.

07.45 - Posle devet sati borbe, rano jutros oko tri časa, francuski vatrogasci uspeli su da stave pod kontrolu požar u čuvenoj srednjevekovnoj katedrali Notr Dam u Parizu.

- Požar je pod kontrolom, ali nije u potpunosti ugašen - rekao je Loren Nunjes iz Ministarstva unutrašnjih poslova na konferenciji za novinare ispred Notr Dama.

Foto: Tanjug/AP

Nunjes je kazao da uzrok požara u katedrali Notr Dam još nije poznat i da vlasti nastavljaju istragu o tome kako je počeo, preneo je Rojters. 

Iz kancelarije pariskog tužilaštva je saopšteno da, bar za sada, isključuju mogućnost da je podmetnut ili da požar ima veze sa motivima povezanim sa terorizmom.

07.40 - Posle višečasovne borbe vatrogasaca sa vatrom koja je zahvatila pariski Notr Dam, nadležni su oprezni u procenama, ali veruju da je struktura ove srednjevekovne katedrale sačuvana od potpunog uništenja i dve kule.

- Struktura je spasena - rekao je šef vatrogasne službe Žan-Klod Gale. 

On je rekao da je veliki uspeh stotina vatrogasaca zaustavio širenje vatre na severni zvonik, prenosi Rojters. 

Kako je dodao, dve trećine krova je izgorelo. 

Zvaničnik ministarstva unutrašnjih poslova Loren Nune rekao je da nadležni ostaju "oprezni" u procenama, ali da gaje "mnogo veći optimizam" nego ranije.

Utorak, 16.04.2019.

Od vatre se u potpunosti obrušio jedan toranj, posle čega je požar zahvatio i drugi toranj i noseću konstrukciju.

- Najgore je izbegnuto - izjavio je francuski predsednik Emanuel Makron i dodao da su vatrogasci uspeli da spasu glavni deo zdanja i da će obnova hrama krenuti odmah.

Trenutno se radi na evakuaciji svih relikvija, a trnov venac Isusa Hrista, kao i ostali vredni predmeti prebačeni su na sigurno.

- Obe kule katedrale Notr Dame "su sigurne" - rekao je Laurent Nunez, sekretar ministra unutrašnjihnjih poslova, nekoliko sati nakon što je masivan požar srušio toranj, spalio veći deo krova i zapetio da u potpunosti uništi znamenitost.

- Požar je sada slabiji. Vatra slabi i obe kule katedrale su sigurne. Još uvek radimo na tome da sačuvamo umetničke vrednosti  iz katedrale - rekao je Nunez.

Jedan vatrogasac je teško povređen, rekao je komandant vatrogasne brigade u Parizu general Žan Klod Gale.
 

Prema izveštajima sa mesta događaja, katredalu je zahvatila jaka vatrena stihija sa kojom se bori višeod 400 vatrogasaca.

 

Rojters prenosi, pozivajući se na izjave svedoka, da se sa vrha katedrale vidi gust dim, a da je vatra zahvatila dva zvonika. Kako javlja isti izvor, požar je izbio na tavanu katedrale.

 U toku je akcija gašenja vatre, naveli su vatrogasci.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Oh putain... ? #NotreDame #NotreDameDeParis Force aux pompiers ??????

Објава коју дели MGDC KING ?? (@mgdc_king) дана 15. Апр 2019. у 10:42 PDT

 

Uzrok ovog požara još nije poznat, ali kako navode zvaničnici, vatru su možda izazvali radovi na konzervaciji ovog zdanja starog više od 8 vekova.

Predsednik Francuske Emanuel Makron otkazao je sve svoje aktivnosti zbog ovog požara.

Parisko tužilaštvo pokrenulo je istragu o požaru koji je večeras izbio u srednjevekovnoj katedrali Notr Dam u Parizu.

- Sve gori, ništa neće ostati - rekao je portparol Notr Dama Andre Fino.

PREDANJE: Notr Dam zvonio u čast srpske vojske 1389.

Prema predanju, 1389. godine nakon što je bosanski kralj Tvrtko Kotromanić poslao u Firencu vest o potpunom porazu Turaka na Kosovu polju, u Parizu su zvona sa katedrale Notr Dam, koju je večeras zahvatio veliki požar, zvonila u čast velike hrišćcanske pobede srpske vojske.

Zamenik gradonačelnika Emanuel Gregoar rekao je za BFMTV da specijalne ekipe pokušavaju da spasu umetnička i druga neprocenjiva dela koja se nalaze u katedrali.Komandir vatrogasaca skeptičan.: Teško ćemo se izboriti sa vatrenom stihilom. Prilaz je otežan , teško je obezbediti vodu, a ima dota drveta i šupljina".  

Vatrogasne ekipe nisu sigurne da uopšte mogu da zaustave vatrenu stihiju. 

 

Notr Dam je katedrala posvećena Prevetoj Bogorodici i izgrađena je u gotičkom stilu na reci Seni.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Marcco

pre 4 godine

Baš u podgodno istorijsko vreme, liberalne ere! Crkve i tako vređaju osećanja mnogobrojnim imigrantima sa Bliskog istoka i Severne Afrike.

LGBTĐ

pre 4 godine

Nikakav genocid ni sveta voda posle gej parade ne može ovo da očisti i izbriše! Zašto se ovo, ne zna i ne sme da se uči u srpskoj istoriji, jer prvo su Srpkinje, morale prve bračne noći, pod turčina pa su posle morali i Srbi Đojleni: Blic.rs JESTE LI ČULI ZA ĐOJLENE? Pre gotovo 200 godina Srbija je iz budžeta plaćala mlade gejeve da budu LJUBAVNICI TURCIMA www.blic.rs/riznica/jeste-li-culi-za-djojlene-pre-gotovo-200-godina-srbija-je-iz-budzeta-placala-mlade/j4j89zd ....U Osmanskom carstvu postojanje muškog harema je bilo potpuno legitimno, kao i držanje ženskog harema, što su u punoj meri koristili sultani i ostali velikodostojnici. Tako su i u Beogradu u 19. veku postojali muški haremi u kojima su mladići služili za novac koji im je isplaćivan iz budžeta tadašnje Srbije..... E tako će opet biti za arapske šejke i albansku mafiju i bogate migrante.... A eto opet se hrvati ko nekada u Austrougarskoj i sada spojili sa svojom Evropskom katoličkom braćom u EU i opet će gledati kako muslimani porobljuju i gaze i guze njihovu izdajničku i genocidnu i krivoslavnu srpsku "braću" ma bar tih po analizi gena 33% Južnih slovena-hrvata u Srbiji? ZAŠTO SE O TOME ĆUTI?

Simon

pre 4 godine

Страшно, али... сећате ли се: "СКАНДАЛ У НОТР-ДАМУ: Застава тзв. Косова се поносно вијори са обележјима држава победница у Првом светском рату" прочитајте на нету...

Ivan

pre 4 godine

Božiji mlinovi melju polako ali stalno. Pre 20 godina je goreo Beograd, Hvala ti Bože

MM

pre 4 godine

A zbog koje božije pravde je, po tom razmišljanju, goreo Hilandar?

Ena

pre 4 godine

To se ne moze ni porediti jer je Beogradu bilo ljudskih zrtava.Nevezano za nas rat,velika steta je da tako stara i prelepa katedrala nestane u plamenu.

Karma

pre 4 godine

Njoj će popravit krov bolje nego šta je bio(možda je zato i zapaljena) a Aja Sofija će uvek biti džamija sa minaretima koje još samo gtreba dići na Dačane i Savu pa da napokon bude mir na Balkanu ko nekada 500g....

Veru za večeru

pre 4 godine

Evo najbolji komentar sa interneta o Srbima koji se obrću "kako vetar duva"! U 7veku izdali slovensko višebožje i pokatoličili se kod Rimskog Pape u 11veku se popravoslavili i prodali veru za večeru Vizantiji u 14veku kad su pokoreni od Osmanlija beži u muslimane u 19veku posle pada Osmanskog carstva se opet popravoslaviše iz islama i porušiše džamije u 20veku kad je došao Hitler beži u katolike a 91g iz satanistička SPC ih dizaše od Adama i Eve do Nebeske srbije a eto sada i dalje krivoslave iz inata iako to jako dobro znaju... PA KAKAV JE TO PROKLET NAROD BOŽE DRAGI? Znate li da je beogradska Skupština, izgrađena na temeljima Batal džamije, koja je bila velika kao i Aja Sofija u Istanbulu to je dokaz koje su vere bili Beograđani? Telegraf.rs OVO NISTE ZNALI: Na mestu Narodne skupštine nekad je bila džamija! Ovo je priča o njoj. Beograd i okolica su do WW1 imale preko 200đžamija a posle rata su sve muslimane na silu popravoslavili ili ubili ili proterali u Albaniju i Kosovo pa se eto polako vraćaju: Sandzakpress.net Gdje su 217 džamija u Beogradu? dialogos.ba/2016/08/23/historijat-217-srusenih-beogradskih-dzamija/ Inače prvu džamiju u Zagrebu je napravio verovali ili ne baš poglavnik Ante Pavelić(41g u NDH) jer su Bošnjaci kako se zna “cveće hrvatskog naroda” a ona je sada muzej a sadašnja džamija u Zagrebu je napravljena tek 1987g.

ajdeneserigolubemojbeli

pre 4 godine

Dajte naučite više da pišete tekstove, blamirate se previše

Pedja

pre 4 godine

Pre dvadeset godina je goreo Beograd. Pre godinu dana u istom tom objektu viorila se tzv. Kosovska zastava. Ovo je Božija pravda, nepogrešiva i uvek ispravna...

UFOLOG

pre 4 godine

Sada će i za ovo pokušati da optuže Srbe kao što su pokušali za NZ. Očito im nije u interesu da ovo gase. Da hoće odavno bi se tu pojavila vatrogasna avijacija. Nego mi se čini da je ovde po sredi repriza 9/11.

Nesa

pre 4 godine

Sad ce strucnjaci na fb da kace francusku zastavu na profil. Kad nam Kosmet gori toga nema.

Che

pre 4 godine

Da l' ste toliko nepismeni? Stvarno? Da l' medju vama postoji makar N od novinarstva? Znači.. Ne verujem.

Bože pravde

pre 4 godine

Neverovatno koliko je ovde mržnje po srpskim medijima i zavisti a sve to potiču srpski mediji a u Notre Dam je požar ugašen do 21h i izgoreo je samo manji deo 1/3 krova kojeg su slučajno zapalili radnici.... SVE IZGORELO, OSTALI SAMO ZIDOVI Srpsku crkvu u Njujorku na Uskrs uništio veliki požar

nikanor

pre 4 godine

Šta je francuzi? Boli a? Nije vas bolelo dok ste huškali albance da pale naše svetinje? Ni kad je goreo Hilandar ili naša crkva u Njjorku?

suverena

pre 4 godine

Gori, gori... samo gori. Dabogda i vatikansko sotonsko gnezdo izgerelo jednom zauvek

Deda Nole

pre 4 godine

Da li se secate kako su gorele srpske svetinje na KiM,da li se secate zastave kvazi drzave ponosno postavljene u toj svetinji koja se zove Notr Dam,da li to ima neke veze gospodo francuzi???

Istina

pre 4 godine

Cijeli svijet će vidjeti što ste napisali, svi će vidjeti koji ste bezdušni fanatici i radikali vi zaista, samo čekajte

Dragi

pre 4 godine

Da nisu avioni NATO alijanse...to se zove prijateljska vatra...moj savet Parižanima je...gasite svetla čim padne noć i obavezno navucite roletne.

Karma

pre 4 godine

Jeste šteta je takvog zdanja ali to se po svemu sudeći desilo slučajno dok su naše svetinje iz srednjeg veka, isto tako vredne i dragocene, paljene i rušene NAMERNO između ostalog zahvaljujući tim istim Francuzima. Ovde u Parizu niko nije ubijen a ti isti Francuzi su uništavali našu zemlju hiljadama bombi i ako im mi ništa nismo učinili i ubili HILJADE nedužnih ljudi i dece. Ja to tako gledam pa me osuđujte do mile volje.

miroslav moric

pre 4 godine

alzir kletva udara i mrtvaka de gola.

stormwatch

pre 4 godine

A šta će tek biti kad list Informer stigne Božja kazna?

Samosvsna građanska

pre 4 godine

Strašno! Žalosno! Gubitak za ceo civilizovan svet i za sve normalne ljude.

Šteta

pre 4 godine

Gori Notr Dam. Šteta. Ne zna se uzrok požara. Rušenje srpskih manastira i crkava starijih od Notr Dama, po Kosovu izgleda nikome nije bila šteta, a zna se uzrok, počinioci i? Ništa.

Marko

pre 4 godine

Makron se pojavio pred kamerama, jedno trulo gadno stvorenje, covek bez legitimiteta koji vredja francuski narod, koji kaze da Francuska Nacija i kultura ne postoje, koji pljuva po narodu, taj covek je imao obraz veceras da nam prica o "Francuske Nacije" sada glumi patriota, ali vidi mu se na lice da je lazov nevidjeni, on je covek najgore vrste, rekao bih da je on Francuski Jeremic, i svega sto takvo ponasanje podrazumva, razne sumnjive afere ...itd. Mozete zamisliti kakav je covek. Ovo vam pricam Srbin iz Francuske, rodjen u Francuskoj. Pre par dana smo izbegli atentat u Crkvi (Hram) Saint-Denis u grad Saint-Denis u okolini Pariza, u ovaj hram su sahranjeni francuski kraljevi i kraljice, jedan pakistanac planirao da podnemetne pozar, takodje u Crkvi Saint-Sulpice u centri Pariza. Satima smece od medije nam govore kako je to "pozar zbog radovi", kao neka mantra da ne bi se slucajno pricalo da je to islamisticki atentat. A na socijalne mreze muslimani se raduju.

Anarhista

pre 4 godine

Даће Бог да цела француска изгори.

domi

pre 4 godine

Braćo francuska, kako seješ tako žanješ...podignite novi i stariji....

Vns

pre 4 godine

Radovati se tuđoj nesreći,baš je po pravoslavnoj veri....barem sam takav utisak stekao čitajući većinu komentara....

Zeka

pre 4 godine

15. април 1999. Нови Сад након бомбардовања. НАТО је често бомбардовао рафинерију нафте што је довело до еколошке катастрофе Око 2:00 бомбардована је Раковица у Београду, а уништене су стамбене зграде и пословни објекти. Од силине детонације оштећене су скоро све школе у Раковици. Око 00:15 бомбардован је Чачак, а погођен је и предајник радио-телевизије Србије. Око 00:15 бомбардован је мост на Западној Морави у селу Јасика код Крушевца. Око 4:40 бомбардован је Ниш, а погођен је северозападни део. Око 12:25 бомбардован је Крушевац. Од силине детонација већина школа је оштећено. Око 22:31 бомбардована је Стражевица у Београду. Око 22:50 бомбардована је Суботица, а погођен је најгушће насељени део града. Око 22:50 бомбардована је „Петрохемија“ у Панчеву. Око 22:58 бомбардован је мост између Ковина и Смедерева. Један део моста пао је у воду. Око 23:00 бомбардован је северозападни део Новог Сада, а са 3 пројектила погођена је и рафинерија нафте.

Paris

pre 4 godine

Jedino srbima i arapima nije žao zbog katastrofe,to govori dosta o vama.

Ateista

pre 4 godine

Najveće i najpoznatija i njalepša Crkva na svetu i zaštićeni primer svetske arhitekture a nije se odvojlila od pape i postzala pravo(krivo)slčavna ma trebalo je i na nju dići minarete ko i na Aji Sofiji a ne da ovako pale pa šteta a očito mira neće biti dok se ne dignu minareti na Dačane i Savu pa da narod živi u miru ko neka da čak 500g....?

LGBTĐ

pre 4 godine

Nikakav genocid ni sveta voda posle gej parade ne može ovo da očisti i izbriše! Zašto se ovo, ne zna i ne sme da se uči u srpskoj istoriji, jer prvo su Srpkinje, morale prve bračne noći, pod turčina pa su posle morali i Srbi Đojleni: Blic.rs JESTE LI ČULI ZA ĐOJLENE? Pre gotovo 200 godina Srbija je iz budžeta plaćala mlade gejeve da budu LJUBAVNICI TURCIMA www.blic.rs/riznica/jeste-li-culi-za-djojlene-pre-gotovo-200-godina-srbija-je-iz-budzeta-placala-mlade/j4j89zd....U Osmanskom carstvu postojanje muškog harema je bilo potpuno legitimno, kao i držanje ženskog harema, što su u punoj meri koristili sultani i ostali velikodostojnici. Tako su i u Beogradu u 19. veku postojali muški haremi u kojima su mladići služili za novac koji im je isplaćivan iz budžeta tadašnje Srbije.....E tako će opet biti za arapske šejke i albansku mafiju i bogate migrante.... A eto opet se hrvati ko nekada u Austrougarskoj i sada spojili sa svojom Evropskom katoličkom braćom u EU i opet će gledati kako muslimani porobljuju i gaze i guze njihovu izdajničku i genocidnu i krivoslavnu srpsku "braću" ma bar tih po analizi gena 33% Južnih slovena-hrvata u Srbiji? ZAŠTO SE O TOME ĆUTI?

Sanja

pre 4 godine

Pozar im je pao kao kec na desetku. Sada imaju o cemu da pricaju a da to ne budu zuti prsluci. Skupice 10x vise para da ga obnove (neko ce tu i lepo da zaradi). Nego, ne secam se da su se nasi i strani mediji toliko potresli kada je goreo Hilandar (koji je isto toliko lep). Ja sam za to da mi njima damo isto toliko novca za obnovu Notr Dama koliko su oni nama dali za obnovu Hilandara i svega sto su nam srusili tokom NATO bombardovanja 1999. Posteno.

tadija64ZEMUN

pre 4 godine

pa neka opet kace siptarsku zastavu,ako imaju gde,ima boga ,sve se vrati,ovo je samo pocetak

branko

pre 4 godine

došlo vreme Božije naplate. Kada su gorele srpske svetinje na Kosovu, zapadna civilizacija zajedno sa Francuskom je likovala.

Milorad Culibrk

pre 4 godine

Kako uzrok pozara nepoznat. SRBIN PODMETNUO POZAR.

Dbbr

pre 4 godine

Koji ste vi debili,što tako komentarišete.pa to nije hrišćanski.

M1999

pre 4 godine

Срби имају искуство у гашењу пожара од француских НАТО бомби.

Hana

pre 4 godine

I vreme je da izgori. Bog bi je ionako unistio kad dodje njegov sud.

Izbori 2024

Vesti

TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)
Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO - om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

29.03.2024

13:07

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom! (VIDEO)
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom! (VIDEO)

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda
Neverovatno

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda

U Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg tužilaštva u Beogradu saslušani su Slaven B. (34) i Marko M. (26) zbog sumnje da su u toku 2023. godine, kao odgovorna lica u firmi “Sirb kar” doo iz Aranđelovca po prethodno uspostavljenom poslovnom odnosu sa firmom “Dimnikar” i po ovlašćenju direktora “Dimnikara” iznajmljivali vozila od firme “Primero rent-a-kar” pa ih kasnije neovlašćeno prodavali za gotovinu, bez računa i bilo kakvog evidentiranja u poslovnim knjigama preduzeća.

29.03.2024

13:33

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)
U bekstvu

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)

Milenko Tomić (62) iz Bijeljine, bivši predsednik Bokserskog saveza Republike Srpske i generalni sekretar Bokserskog saveza BiH, optužen da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu kojoj je bio trener, osuđen je na 12 godina zatvora, međutim, sumnja da je pobegao iz BiH.

29.03.2024

12:27

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija