• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

16.04.2019

12:14

(FOTO/VIDEO) ZNAK S NEBA DA SE ZLO VRAĆA! Proročanstvo se obistinilo, NOSTRADAMUS I BABA VANGA PREDVIDELI POŽAR KOJI JE PROGUTAO NOTR DAM?!

Vesti

(FOTO/VIDEO) ZNAK S NEBA DA SE ZLO VRAĆA! Proročanstvo se obistinilo, NOSTRADAMUS I BABA VANGA PREDVIDELI POŽAR KOJI JE PROGUTAO NOTR DAM?!

Podeli vest

Proročanstvo vezano za Nort Dam, pišu sajtovi širom interneta, ostvarilo se na osnovu različitih astroloških tragova koji ukazuju na 15. april 2019. godine

Pariska katedrala Notr Dam koju je juče zahvatio veliki požar, zbog koga se urušio vrh tog monumentalnog zdanja, smatra se jednim od najboljih primera francuske gotske arhitekture. Vatrogasci su se neumorno borili sa vatrenom stihijiom kako bi spasili francusku svetinju, a mnogi veruju da su se proročanstva Nostradamusa i Baba Vange obistinila.

(FOTO/VIDEO) PRVE SLIKE SPALJENOG NOTR DAMA IZNUTRA! Zidovi crni od gareži, SVETLOST SE PROBIJA SAMO KROZ KRST!

Građani su bespomoćno posmatrali šta se dešava pred njihovim očima, a čitava Francuska od sinoć tuguje za čuvenom katedralom. Nakon strahovitog požara, pojavile su se informacije da je Nostradamus, francuski lekar i astrolog, predvideo da će Notr Dam izgoreti u požaru.

Foto: Printscreen You Tube

On je pre 500 godina napisao zbirku od 942 poetska katrena, koje navodno predviđaju buduće događaje.

Proročanstvo vezano za Nort Dam, pišu sajtovi širom interneta, ostvarilo se na osnovu različitih astroloških tragova koji ukazuju na 15. april 2019. godine.

Jedna od reči koja preovladava u Nostradamusovim spisima je "emocije", i poklapa se sa onim što je predsednik Emanuel Makron spomenuo kroz svoj Tviter nalog kada je opisivao ono što se dogodilo: "Notr Dam je u plamenu. Katolici i svi Francuzi, kao i svi građani, tužni smo što ovaj deo nas gori".

Foto: Tanjug/printscreen

- Nostradamus je uspeo da vizualizuje stotine godina unapred, trenutni požar u Notr Damu, pošto spominje istorijsku Vatru u astrološkom grafikonu. Osim toga, Saturn koji predstavlja poteškoće prisutan je u Jarcu, i to je nešto što se događa svakih 29 godina, tako da ceo obrazac označava neobičan aspekt - piše na sajtovima koji su se osvrnuli na ovo navodno proročanstvo.

IZGOREO SIMBOL PARIZA! REMEK DELO SVETSKE ARHITEKTURE NOTR DAM NESTALO PRED OČIMA SVETA!

Navodno, iz njegovih stihova je jasno da će Francuska i Italija (zemlja unutar koje se nalazi Vatikan) biti najviše emocionalno pogođeni, a ovaj događaj - prema navodima i tumačenjima spomenute poezije - uvod je u "povratak zla, koje dolazi nakon dugog veka".

Pominju se zatim i hapšenje Džulijana Asanža, "koji je ličio na hrišćanskog sveca", kao i drugi brojne druge naznake navodno povezane sa požarom.

Foto: Public

Takođe su se pojavile i informacije da je i Baba Vanga, koju su zvali "balkanski Nostradamus" takođe predvidela šta će se dogoditi sa čuvenom katedralom u Parizu. Ona je naime za 2019. godinu predvidela da će svet "bukvalno goreti".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Kole

pre 4 godine

A sta mi da kazemo za Srpdke svetinje koje su namerno zapaljene na KiM? Ima boga.

bubasvaba

pre 4 godine

El yo bese jedna od 19 siledzija 1999godine nad SRPSKIM narodom ??????? siledzije sila boga ne moli ALI I BOG SILU NE VILI pa sad stavite prst na celo SILEDZIJE!!!!!!.

JA

pre 4 godine

Posle bitke svi generali pametni! Ako su to prorekli i Nostradamus i baba Vanga sto se niko nije nasao da spreci pozar u Notr Damu vec sad svi mudruju.

BIBLIJA

pre 4 godine

Reče Isus, Petru: Petre ti si stena na kojoj ću izgraditi Crkvu svoju da je ni vrata paklena neće nadvladati… Zato su Vizantiju koja je podelila Isusovu crkvu u 11veku, Osmanlije ne samo nadvladale, nego i izbrisale sa lica zemlje i pretvorili je u muslimansku zemlju a Aju Sofiju, iz koje se trebalo upravljati tom odvojenom crkvom, pošto nije Njegova su pretvorili u džamiju a napravili su grešku i dozvolili da to vizantijsko zlo, podele i mržnje, ostane posle njih u SPC i Rusiji…Notre Dame je oštećena ali je spašena i dalje najveća i najlepša i katolička pa ostaje još samo da se minareti dignu na Dačane i Savu pa će birti mir kao nekada 500g...

Anti

pre 4 godine

Crkva je taman senzacionalno oštećena da dobije pare za kompletnu renovaciju koja je trajala a para nije bilo a velika kao 4 hrama Sv. Save i oštećeno je samo 1/3 Crkve i jedan toranj ma to nije ništa pa katolička je i ne može biti nadvladana recimo ko Aja Sofija sa minaretima i ona srpska najveća Crkva u Americi u njojorku koja je izgorela do temelja da ništa nije ostalo i to bap na krivoslavni Vaskrs ili ko one napuštene srpske crkve na Ksoovo....

Tonbe Gali

pre 4 godine

Pa nije Notr Dam svet !?!?!? Čuj ,baba vangla rekla da će goreti svet i vi odmah zaključili da je ona predvidela požar u katedrali...Kuda ide današnje "novinarstvo" ? ...ccc,,,

Nebojsa

pre 4 godine

Kada je izgoreo Hilandar nisu ponudili niti dali pomoc a mi kao idioti nudimo njima. Bombardovali su nas i 1995 i 1999. Zaboravili smo i pogresan kalibar municije i granata u Prvom svetskom ratu, zaboravili da su ih Rusi primorali da nam posalju ladje, zaboravili da su nam sve naplatiki po nenormalnim cenama i da smo zadnju pertlu otplatili 1984 godine u zlatnim svajcarskim francima, a zaboravili smo i sta su uradili Vucicu kao predsedniku Srbije prosle godine na obelezavanju 100 godina kraja rata, zaboravili da smo mi probili front i zavrsili rata oni pokupili slavu, zaboravili i da su nam ubili kralja, zaboravili i da nam otimaju KiM, cutali su i podrzavali precutno paljenje i rusenje desetina crkava i manastira i stotina grobalja širom KiM. Niko se ne raduje tudjoj nesreci ali ne zalim uopste niti mi je zao jer je to Bozja kazna za sva zlodela Francuske sirom Afrike, Azije i Polinezije i naravno Srbije.

jova

pre 4 godine

Katoličko rukovodstvo i versko i državno, je vekovima činilo zlo miroljubljivom čovečanstvu,Francuska treba da zna, da je ona divlja zver od 10.rogova označenih u Otkrivenju 17:712,16, u Bibliji, šta to žnači: to znači da je francuska imala Kolonije po svetu koje je izrabljivala,i čineći to, postale je divlja zver sa 10.rogova, pređašnji presednik Francuske šta je uradio sa Gadafijem i Libijom, i nije danas čudo što se sa Francuskom to dešava,Crka nije to sprečavala i nije čudo što gori. Može da se obnavlja ako Bog to dozvoli. Isus Hrist je rekao da će crkvene građevine biti uništene Matej 24:1,2. tako da narod zna da se Božje reči ispunjavaju i da Bog bezdušnike kažnjava.

Vns

pre 4 godine

Kako vi lupetate....lako je posle neke tragedije izmišljati gluposti....zašto ne tumačite proročanstva unapred??? Palite napaćeni narod....

Aleks

pre 4 godine

Pronadjite neku Vanginu fotografiju gde je lepse ispala i nemojte vise objavljivati tu nakaznu fotografiju gde izgleda kao iz horor filma!

svjetska katastrofa

pre 4 godine

je kad non stop vrte vijesti oko te jedne katedrale a dok pale po svijetu, sire ratove, podrzavaju teroziam, sire bolesti, ubijaju milione ljudi na sve nacine, milione raseljavaju, pljackaju otvoreno druge drzave i to prikrivaju ili krive nekog drugog.. to je svjetska katastrofa.. sto ima veze, zapalila se, desilo se, ali njihovi politicari namjerno ruse po svijetu i pljackaju a o tome se suti.. unistili su toliko kulturnog nasljedja da je ta katedrala i steta totalno nezamariva a da nisu nikad odgovarali za to osim sto im se javno pljskalo i hvaliko kako su napokon "uspostavili demokraciju"

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija