• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

17.04.2019

14:16

OBNOVA NOTR DAMA! Međunarodni konkurs za gradnju tornja!

Vesti

OBNOVA NOTR DAMA! Međunarodni konkurs za gradnju tornja!

Podeli vest

Premijer Francuske Eduar Filip objavio je danas da će biti održan međunarodni konkurs arhitekata za ponovnu izgradnju tornja katedrale Notr Dam

Toranj se urušio u požaru koji je izbio u ponedeljak popodne. Filip je rekao da je cilj konkursa da "toranj Notr Dama bude prilagođen tehnologijama i izazovima našeg vremena", prenela je agencija AP.

CNN: Zašto je bilo tako teško ugasiti požar u Notr Damu?

Francuski premijer rekao je da još uvek nije završena procena cene radova na obnavljanju katedrale. 

Predsednik Francuske Emanuel Makron rekao je da želi da završi obnavljanje katedrale za pet godina. Filip je naglasio da je to "očigledno ogroman izazov i istorijska odgovornost".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija