• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

22.04.2019

08:55

ZELENSKI ODMAH POZVAO NA SVRGAVANJE PUTINA?! Još nije ni zaseo u predsedničku fotelju, A VEĆ ZABO PRST U OKO RUSIJI! Šta je hteo da kaže OVOM IZJAVOM?!

Vesti

ZELENSKI ODMAH POZVAO NA SVRGAVANJE PUTINA?! Još nije ni zaseo u predsedničku fotelju, A VEĆ ZABO PRST U OKO RUSIJI! Šta je hteo da kaže OVOM IZJAVOM?!

Podeli vest

Komičar Volodimir Zelenski izjavio je sinoć da će njegov prvi zadatak kao novog predsednika Ukrajine biti da obezbedi oslobađanje vojnih zatvorenika koji se nalaze u pritvoru u istočnoj Ukrajini i Rusiji, međutim, "sugerisao" je i da njegova ubedljiva pobeda može da posluži kao model za druge bivše sovjetske države koje žele da se pokrenu iz "okoštale" politike

- Zadatak broj jedan za nas je povratak svih zatvorenika, svih ratnih talaca, naših mornara - rekao je novinarima Zelenski koji je ubedljivo pobedio Petra Porošenka na predsedničkim izborima.

U Rusiji se u zatvoru nalaze 24 ukrajinska mornara od novembra prošle godine, kada je ruska obalska straža zaplenila tri ukrajinska broda dok su prolazila Kerčkim moreuzom, podseća AP.

NOVI PREDSEDNIK UKRAJINE ZELENSKI: Obećavam, nikada vas neću izneveriti!

Zelenski je rekao da "iako još uvek nije predsednik, može da govori kao građanin Ukrajine", sugerišući da njegova ubedljiva pobeda može da posluži kao model za druge bivše sovjetske države koje žele da se pokrenu iz "okoštale" politike, istakao je Zelenski, očito aludirajući i na dugododišnju vladavinu Vladimira Putina u Rusiji.

 

Foto: AP/Photo

- Svim zemljama bivšeg Sovjetskog Saveza - pogledajte nas. Sve je moguće - rekao je Zelenski.

Ukrajinski predsednik ima značajna ovlašćenja kada je u pitanju bezbednost, odbrana i spoljni poslovi zemlje, navodi BBC. Rojters konstatuje da Ukrajina uplivava u nepredvidive političke vode nakon što su ankete pokazale da je Zelenski, koji nema političkog iskustva, odneo ubedljivu pobedu. Pobeda Zelenskog sa tolikom razlikom predstavlja gorak udarac za Porošenka koji je na vlasti od 2014. godine.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
SS

pre 4 godine

Ukrajina i komičar.Ukrajina i ukrajinci su u komediji odavno,a sa ovim tipom će napraviti tragikomediju od države i nacije.To je kad narod ne zna dalje od nosa,pa sami sebi kroje naopaku sudbinu.

Zoran

pre 4 godine

Gospodin je glumac, redotelj i producent. Nije komičar.

Jovan

pre 4 godine

Gospodine Zelenovski, nije dovoljno izaći na izbore dobiti iste i odmah pozivati na to da i druge Države urade isto. Prvo ćeš moratio da dovedeš Ukrajinu u stabilnu naprednu zemlju učiniš maka 50% što je učinio gospodin Putin. Ti si još nedokazana politička ličnost da bi njega uopšte spominjao Svaki put kad u buduće spomeneš tog Lidera moraš ustati duboko se poklonuti i tad spomenuti to ime.

kimi

pre 4 godine

klovn zamenio dvorskog shuta...cia ovim projektom misli da ce pokrenuti talas ''zelenski' po rusijii..belorusijii..kazahstanu i tako dalje...dzaba ste krecili gospodo fashisti..ne prolazi vam ta perfidna i jako jeftina fora!

Joco

pre 4 godine

Ova država izgleda nesposobna...nezdrela..komičar...tužna je ta država...nego ko je presednik i premijer Ukrajine??? Ostala samo zastava i ime države Ukrajine!!

RINGISPIL

pre 4 godine

Reziseri i scenografi iz CIA radionice menjaju se samo statisti naturscici i poneki glumaac. Cela ukrajina je na zalost samo jedan veliki filmski studio za snimanje niskobudzetnih filmova.

slavisa

pre 4 godine

E moj zelenski ti si za Putina zelen kao guscije G...no

milan lala

pre 4 godine

Jedan veliki komad budaletine otisao, a evo stize novi . Jadna li si Ukraina sa ovakvim predsednikom.

Mica cica

pre 4 godine

Đe ćeš na Veliku Rusiju. Ovaj izleda popio pogrešne tablete

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija