• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

12.05.2019

23:01 >> 23:04

(FOTO) AMERI SE DOKOPALI RUSKIH S-300! Primećeni su na poligonu vojske SAD - PENTAGON IH JE DOBIO OD UKRAJINE?!

Vesti

(FOTO) AMERI SE DOKOPALI RUSKIH S-300! Primećeni su na poligonu vojske SAD - PENTAGON IH JE DOBIO OD UKRAJINE?!

Podeli vest

Ruski protivvazdušni sistemi S-300 primećeni su na jednom od američkih poligona, javio je „Difens blog" i kao dokaz priložio satelitski snimak na kome se mogu videti dva takva kompleksa.

Iako lokacija tih PVO sistema nije saopštena, kao ni da li su ti kompleksi zaista pravi, prema pisanju ovog portala reč je o modelu S-300PT.

Prema rečima glavnog urednika žurnala "Nacionalna odbrana" Igora Koročenka, ako se potvrdi da su u pitanju pravi sistemi, oni su do američkog poligona najverovatnije stigli iz Ukrajine.

NATO SPREMA I KOMŠIJE ZA OBRAČUN SA SRBIJOM?! Alijansa uvežbava vojske 14 zemalja NADOMAK GRANICA NAŠE ZEMLJE!

- Poznato je da je u okviru tajne saradnje ministarstava odbrane dveju zemalja Ukrajina omogućila Amerikancima da ispitaju sve primerke sovjetskog naoružanja. Moguće je da je tom prilikom Ukrajina i predala ove sisteme Amerikancima - rekao je on.

Koročenko je ocenio i da su u pitanju stari sistemi, razvijani osamdesetih godina prošlog veka, i da stoga ne postoji pretnja da će Amerikanci iz tih uređaja uspeti da izvuku bilo kakve „tajne informacije".

(VIDEO) ŠOKANTAN SNIMAK POTERE AMERIČKIH LOVACA ZA NLO! Vojska SAD prvi put priznala - NISMO SAMI NA PLANETI!

 

- S-400 nije nimalo nalik na S-300, pa Sjedinjene Države na ovaj način neće uspeti da saznaju ništa o novim ruskim PVO sistemima - zaključio je Koročenko.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zoki

pre 4 godine

Ali vi ste opleli po njima, raskrinkali ate ih i oni sad grcaju u suzama.

nikromano6

pre 4 godine

cak ni onaj u siriji je za 3 generacije iznad izmene su uradjene i na raketama,i na radaru,tako daim ostaju original cevi da spitaju,,oni su jos u bugarskoj to uradili mnogo godina ranije ,pa nista,,patriot nije nista napredniji,vec i dalje polovican pvo sistem,ispod nivoa s-300m2 u siriji,,

Eto

pre 4 godine

Pa ceko vreme se zna da su im hrvati predali S300 odmah posle Oluje 95g a idioti ljudi moji?

Kažu

pre 4 godine

Papa Franja je juče zvanično dozvolio hodočašća u Međugorje koje već sada zovu "ispovedaonica Evrope"!

XXL

pre 4 godine

Samo je trebalo da pitaju ko turci da im rusi prodaju pa makar to bio i S-400.

Kažu

pre 4 godine

Papa Franja je juče zvanično dozvolio hodočašća u Međugorje koje već sada zovu "ispovedaonica Evrope" dešavaju se i čudesna ozdravljenja i preobraćenja i muslimana i pravoslavaca i nevernika a već ima više hodočasnika nego ikada do sada a mediji ćute....

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Vatrena uvertira pred derbi! Osveta navijača Barse igračima francuskog prvaka!
Fudbal

Vatrena uvertira pred derbi! Osveta navijača Barse igračima francuskog prvaka!

Večeras su na programu prva dva revanš meča četvrtfinala Lige šampiona. Derbi će biti odigran na stadionu "Monžuik" gde Barselona dočekuje Pariz Sen Žermen (Arena 1 premijum). Utakmica je imala "vatrenu" uvertiru, pošto su navijači katalonskog giganta noć uoči utakmice priredili vatromet ispred hotela u kojem su bili smešteni fudbaleri šampiona Francuske!

16.04.2024

10:52

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija