• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

22.05.2019

08:03

BAJDEN JE BUDALA NISKE INTELIGENCIJE! Kim Džong BRUTALNO ODGOVORIO na izjave bivšeg američkog potpredsednika!

Vesti

BAJDEN JE BUDALA NISKE INTELIGENCIJE! Kim Džong BRUTALNO ODGOVORIO na izjave bivšeg američkog potpredsednika!

Podeli vest

Severna Koreja označila je danas bivšeg potpredsednika SAD Džoa Bajdena kao "budalu niske inteligencije" i "imbecila lišenog elementarnih kvaliteta ljudskog bića", pošto je američki predsednički kandidat nedavno nazvao severnokorejskog lidera Kim Džong Un-a tiraninom


Korejska centralna novinska agencija (KCNA) saopštila je da je Bajden uvredio vrhovno rukovodstvo zemlje i počinio "ozbiljnu politički motivisanu provokaciju koja se ne može tolerisati" protiv Severne Koreje, prenosi AP.

Bajden je tokom kampanje u Filadelfiji, u subotu optužio predsednika Donalda Trampa da se slaže s "diktatorima i tiranima" kao što su Kim i ruski predsednik Vladimir Putin.

- Ono što je on izgovorio samo je sofizam imbecila lišenog elementarnih kvaliteta ljudskog bića, a kamoli političara - prenela je KCNA.

(VIDEO) ISPLIVALE RASISTIČKE IZJAVE DŽOA BAJDENA! Evo kako je objasnio razliku u uspehu u školama SAD!

Agencija dodaje i da se ne isplati nadati se nečemu u njegovoj kandidaturi i da ga prati sumnja da je budala niskog koeficijenta inteligencije.

- Ipak, sebe hvali kao najpopularnijeg predsedničkog kandidata. Ovo je dovoljno da se i mačka nasmeje - kaže se u izveštaju agencije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Perica

pre 4 godine

Ma ništa nisu pogrešili rekli su sve onako kako jeste a čini mi se da su bili i malo umereni.

Samosvesna građanka

pre 4 godine

"budala niske inteligencije i imbecil lišen elementarnih kvaliteta ljudskog bića" Odlična definicuja! O-dli-čna!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija