• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

25.05.2019

13:51 >> 13:54

IRAN VIŠE NEĆE DA SE IGRA! AMERI ŠALJITE BRODOVE, POSLAĆEMO IH NA DNO MORA, SVE SA POSADAMA! Tehernu dosta  pretnji SAD!

Vesti

IRAN VIŠE NEĆE DA SE IGRA! AMERI ŠALJITE BRODOVE, POSLAĆEMO IH NA DNO MORA, SVE SA POSADAMA! Tehernu dosta pretnji SAD!

Podeli vest

Iran može da potopi ratne brodove SAD uz pomoć „tajnog oružja", izjavio je danas savetnik iranske Vojne komande, general Morteza Korbani.

- Amerika šalje dva ratna broda u region. Ako naprave i najmanju glupost, poslaćemo ih na dno mora, zajedno s posadama i avionima, uz pomoć dve rakete ili dva nova tajna oružja - rekao je Korbani, prenosi Tanjug.

SAD su u petak saopštile da raspoređuju 1.500 vojnika na Bliski istok, zbog, kako kažu, odbrane od Irana.
Amerika je optužika Iransku revolucionarnu gardu za napade na tankere ranije ovog meseca.

SVET STREPI! AMERI 'NAMISLILI POVOD' ZA UDAR NA IRAN - Vašington optužio Teheran za napade na tankere u Emiratima!

Drugi iranski general, Hasan Seifi, ocenio je danas da će „racionalni Amerikanci i iskusni američki komandanti "verovatno obuzdati redikalne elemente u Vašingtonu i sprečiti rat s Iranom, objavila je iranska agencija Mehr.

- Verujemo da racionalni Amerikanci i njihovi iskusni komandanti neće dozvoliti njihovim radikalnim elementima da ih dovedu u situaciju iz koje bi bilo teško izvući se i zbog toga oni neće ući u rat - kazao je Seifi, pomoćnik glavnog komandanta iranske vojske.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Saradžogla

pre 4 godine

Ми маторци који немамо ,,пилеће памћење,, сећамо се када је Иран држао бројне америчке таоце.И амери крену тајно са ИЗВИКАНИМ СПЕЦИЈАЛЦИМА да своје ослободе.Слетели су негде хеликоптерима где су их открили ирански чобани који су јавили својој војсци а онда је следио погром.Амери су до даске најебанли.Тада нису смели да отворено нападну Иран а камоли сада!Идите у Америку која мисли да Сједињена и питајте народ ГДЕ ЈЕ ИРАН?Ако знају за постојање Ирана ево ди сам? Који Иран?Никад чули!

Koks

pre 4 godine

Seljo svugde se trpaš. Misliš da si duhovit i pametan. A pojma nemaš o Americi i Zapadu.

Ćema

pre 4 godine

Iran će proći ko Irak. Još gore. Kamen na kamenu neće ostati. Na Iranu će Ameri vežbati najgore otrove i zračenja.

raska

pre 4 godine

A sta je bilo u Bosni? General Ratko Mladic ih je sa Srpkom vojskom pobedio, Ameriku i Nato. Pa onda Kosovo, sto ne udjose sa pesadijom u Srbiju, Amerika i Nato, a kao prete Rusiji zalosna im majka. Oni su bivsa velika vojna sila. U Kini u vojsku ne mogu svi da idu jer ih je previse, samo najsposobniji, fizicki i intelektualno. Kao recimo, da iz Macve ima mesta za dvojicu najboljih. Mozete zamisliti kakva je to armija. Za Ruse da i ne govorimo. Kod Rusa su obicni vojnici sposobni kao Americki specijalci.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59