• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RTRS

04.06.2019

18:52 >> 18:58

FRANCUZI U ŠOKU, ŠIPTARI SA KIM U HRIŠĆANSKOJ KATEDRALI ČITALI KURAN I TO ZVANIČNO: Skandal koji će otrezniti Francusku!

Vesti

FRANCUZI U ŠOKU, ŠIPTARI SA KIM U HRIŠĆANSKOJ KATEDRALI ČITALI KURAN I TO ZVANIČNO: Skandal koji će otrezniti Francusku!

Podeli vest

Amabasada tzv. republike Kosovo u Francuskoj organizovala je islamski verski obred u katoličkoj vojnoj katedrali Palati invalida u Parizu

Pod plaštom obeležavanja dvadeset godina od završetka rata, vlasti samoproglašene republike Kosovo su u hrišćanskoj bogomolji čitali delove Kurana, zbog čega je reagovala velika grupa oficira Francuske armije.

Oni su u protestnom pismu biskupu francuskih armija Romaneu izrazili protivljenje što se u hrišćanskom hramu čuje molitva Alahu i to u organizaciji međunarodno nepriznate države.

Foto: wikipedija

Zbog ovog skandala, Narodni slobodarski pokret u ponedeljak je pozvao predstavnike vlasti u Srbiji, kao i SPC, da o ovom događaju obaveste Vatikan imajući u vidu činjenicu da ova država nije priznala Kosovo, kao i to da katolička crkva zabranjuje islamske verske obrede u svojim hramovima.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rale

pre 4 godine

Šta je tu čudno? Priznali ste ih. Tek će te da vidita ko su oni!

Mile

pre 4 godine

Francuzi nisu više hrišćani,pa ih to više ne boli„na žalost“!.

nebitan

pre 4 godine

Zbog ovog skandala, Narodni slobodarski pokret u ponedeljak je pozvao predstavnike vlasti u Srbiji, kao i SPC, da o ovom događaju obaveste Vatikan imajući u vidu činjenicu da ova država nije priznala Kosovo, kao i to da katolička crkva zabranjuje islamske verske obrede u svojim hramovima. - Zasto sad francuzi traze od Srbije i SPC da se zali Vatikanu neka se oni sami zale, oni su priznali secesiju Srbije. Sta SPC i Srbija ima sa katolickom crkvom u Francuskoj?

zora

pre 4 godine

Ako, tako im i treba. Izdali su Srbuju,vecite prijatelje zbog Siptarskih terorista.

Deda Nole

pre 4 godine

Ovo je gospodo ocigledna rezija Kusnera trgovca srpskim organima i ovo je njegova zahvalnost za profit koji je imao,cista trgovina.

MS

pre 4 godine

Da li je bio i Kušner veliki lobista šiptara ili su mu novci zaslepili oči i zagluveli uši.

RINGISPIL

pre 4 godine

Uskoro ce svi predsednici zapadnoevropskih vlada i drzava morati da poloze racune svojim gradjanima otkud ISLAM U EVROPI i ko to razjebava evropske vrednosti na molekulanom nivou. NARAVNO SRBIJA JE UVEK NA PRAVOJ STRANI ISTORIJE. Gospodo DUNAV vise nikada nece biti plave boje sada ce promenuti boju u CRVENO ali ovoga puta bez Srpske krvi.

SS

pre 4 godine

Pa francuza je još ostslo možda 40%,jer su se izmešali sa islamistima,a marokanaca,alžiraca,turaka i albanaca kolko hoćeš.

grof01

pre 4 godine

Laž.Vatikan nije zabranio obavljanje muslimanske molitve u katoličkim crkvama.Dapače,papa je sam obavio molitvu i džamiji dok je boravio u Turskoj. Božja kuća je Božja kuća....tu se samo ne priznaju svetosavski paganski običaji. Frustrirani srbi???

Miki

pre 4 godine

Prijatno sa vašom novom braćom Šiptarima....samo skupa dalje od naše kuće...kako ste sejali sada žanjite....lepo ih ugostite...hahaha

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija