• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

23.06.2019

11:07

(VIDEO) IRANSKI GENERAL UPOZORIO SVET: Ako izbije KONFLIKT U ZALIVU, NIKO NEĆE MOĆI DA KONTROLIŠE NJEGOVE RAZMERE!

Vesti

(VIDEO) IRANSKI GENERAL UPOZORIO SVET: Ako izbije KONFLIKT U ZALIVU, NIKO NEĆE MOĆI DA KONTROLIŠE NJEGOVE RAZMERE!

Podeli vest

Bilo kakav konflikt u regionu Zaliva mogao bi nekontrolisano da se proširi, izjavio je visoki vojni komandant iranske armije kojeg je citirala poluzvanična iranska novinska agencija Fars

"Ako konflikt izbije u regionu, nijedna zemlja neće biti u stanju da kontroliše njegove razmere i tajming", kazao je general major Golamali Rašid.

"Američka vlada mora delovati odgovorno kako bi zaštitila živote američkih vojnika i mora izbeći nepromišljene akcije u regionu", dodao je on.

Iran je juče saopštio da će odgovoriti odlučno na bilo kakvu pretnju, preneo je Rojters.

(VIDEO) AMERIKANCI IPAK NAPALI IRANSKU VOJSKU! TRAMP NAREDIO: SAJBER UDARIMA onesposobiti KOMPJUTERE ZA LANSIRANJE RAKETA!

Predsednik Donald Tramp izjavio je u petak da još uvek razmatra vojnu akciju protiv Irana zbog rušenja bespilotnog nadzornog drona, rekavši da je upotreba sile "uvek na stolu dok ne rešimo ovo pitanje".

Predsednik je rekao da je opozvao vojni napad zakazan za četvrtak nakon što je saznao da će 150 ljudi biti ubijeno.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
slađa

pre 4 godine

Oružani sukob u Zalivu bi bio katastrofalan. Iran da se uključi jasije i konstruktivnije u dijalog sa američkom Vladom. Prevencija mogućih sukoba je jedino moguća ako dve strane diplomatskim kanalima pokušaju da nađu zajedničku tačku oko koje će se usaglasiti kao početak rasplitanja krize u Zalivu.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija