• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: The Sun

13.07.2019

12:22

(VIDEO) TRAMPOV PRIJATELJ SILOVAO ME JE KADA SAM IMALA SAMO 15 GODINA! Dramatična ispovest žrtve američkog milijardera Džefrija Epsatjna!

Vesti

(VIDEO) TRAMPOV PRIJATELJ SILOVAO ME JE KADA SAM IMALA SAMO 15 GODINA! Dramatična ispovest žrtve američkog milijardera Džefrija Epsatjna!

Podeli vest

Dženifer Eroz, koja sada ima 32 godine, odlučila je da u javnost izađe sa tvrdnjom da je još jedna žrtva ekscentričnog milionera. Naime, i ona je optužila Džefrija Epstajna za silovanje koje je doživela kao četrnaestogodišnja devojčica

Ova žena kaže da je Epstajn angažovao posebno osoblje da motri na školu koju je pohađala, a koja se nalazila u blizini njegove vile. To je bio njegov način da locira žrtvu. Njoj se približio na isti način, daleke 2001. godine, dok je stajala u školskom dvorištu. Eroz je potom ispričala kako su je Epstajnovi ljudi ubedili da ode u njegovu vilu na Menhetnu gde će biti plaćena da ga izmasira. Uslov je bio da se pojavi u donjem vešu, tvrdi ova žena.

Nakon prvog susreta, posete su se nastavile, i to jednom ili dva puta nedeljno. Kada je napunila 15 godina, stvari su se promenile. Epstajn je počeo da je seksualno uznemirava, što je na kraju rezultiralo silovanjem.

Foto: Privatna arhiva/Facebook

- On me je silovao, napao me je protiv moje volje! Ne mogu reći da sam vrištala ili bilo šta slično, ali sam bila prestravljena. Govorila sam mu da prestane, ali on nije imao nameru da to učini. Dobro je znao šta radi - prisetila se ova žena.

NAJPRLJAVIJA TAJNA BELE KUĆE! Trampa sa Melanijom upoznao OSUĐENI PEDOFIL!

Nakon toga, više se nikad nije vratila u tu kuću. Čak je zbog proživljene traume morala da napusti školu u koju je išla kako ne više prolazila pored Epstajnove vile na Aper Ist Sajdu.

Nije se usuđivala, kaže, da prijavi ovaj slučaj policiji ranije zato što je strahovala od posledica, budući da se radilo o moćnom čoveku.

Foto: Privatna arhiva/Facebook

Krivicu je osećala svih ovih godina. Smatra da je možda trebalo da istupi ranije i prizna sve ono što je doživela. Možda bi tako sprečila da i ostale devojčice prođu kroz ono što se njoj dogodilo, prenosi "The Sun".

Epstajnovi advokati tvrde da njihov klijent nikada nije seksualno uznemiravao svoje "maserke". Sa druge strane, odbrana oštećene insistira na tome da je Epstajn izabrao Dženifer upravo zato što je u tom trenutku prolazila kroz težak životni period. Naime, advokati smatraju da je milioner iskoristio to što je devojčica izgubila oca koji je tih dana preminuo od side, kako bi joj se približio. Epstajn je tada navodno potrošio hiljade dolara kako bi je ubedio da je aktivista za borbu protiv ove opake bolesti. Kupovao je poklone i davao novac kako bi pridobio njeno poverenje.

KLINTONOV I TRAMPOV PRIJATELJ PODVODIO MALOLETNICE! Bivši američki predsednik često se družio sa njim, Tramp BEZ BLAMA kaže: On voli lepe žene, PA ŠTA AKO SU MLAĐE?!

Džefri Epstajn, sada čovek u šezdesetim godinama, suočava se sa gomilom optužbi za silovanje maloletnih devojčica u Njujorku i na Floridi početkom 2000-ih godina. Svoju krivicu ne priznaje, ali ako bi se eventualno dokazalo da je umešan u ono što mu stavlja na teret, može biti osuđen i na 45 godina zatvora.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SENOVIC

pre 4 godine

Да, да, они са толиким новцем приморани да силују , а не да изваде 1000 долара и реше ствар.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija