• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

21.08.2019

21:20

BOLNE TURBULENCIJE! U Španiji povređeno 14 osoba zbog "propadanja" aviona!

Vesti

BOLNE TURBULENCIJE! U Španiji povređeno 14 osoba zbog "propadanja" aviona!

Podeli vest

Nakon što je na letu španske čarter aviokompanije Evelop došlo do jakih turbulencija na putu sa Mauricijusa 14 osoba dobilo je medicinsku pomoć u Madridu, saopšteno je danas iz te kompanije

Avion A330-343 Erbus bezbedno je sleteo na planirano odredište na madridski aerodrom Barahas u utorak veče posle turbulencije vazduha koja je trajala 15 sekundi usled čega je avion "propao" nekoliko stotina metara nad Etiopijom, prenosi Rojters.

Troje članova posade bilo je među povređenima i svi su zadobili lakše povrede. 

(FOTO) PAO BOLESNIK! HTEO DA RAZNESE CRKVU, jer su ga progonile duhovne zmije i pauci!



Izvor iz kompanije rekao je da je 11 povređenih putnika ignorisalo upozorenje za vezivanje sigurnosnog pojasa aktivirano pre nego što je avion uleteo u zonu turbulencije.

Jedan od putnika je za list El Mundo izjavio da su od jačine turbulencije neki "poleteli ka plafonu i lebdeli u vazduhu, kao što vidite u filmovima", dodajući da su svi "mislili da će umreti".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija