• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: SD/Informer

08.09.2019

20:11 >> 20:14

(VIDEO) HAOS U LIDSU, NAPADNUT BORIS DŽONSON! Britanski premijer jedva "izvukao živu glavu", ZA SVE JE KRIV BREGZIT!

Vesti

(VIDEO) HAOS U LIDSU, NAPADNUT BORIS DŽONSON! Britanski premijer jedva "izvukao živu glavu", ZA SVE JE KRIV BREGZIT!

Podeli vest

Nekoliko dana nakon drame u parlamentu, Boris Džonon uputio se u Zapadni Jorkšir preciznije grad Morli u Lidsu

Naime, "slučajno okupljeni" građani su ga bukvalno okružili i napali na ulici.

- Igraš igrice sa javnošću. To svi znaju još od vremena kada si izabran za premijera. Šta kažeš na to? Ti igraš igrice - vikao je jedan od "slučajnih" prolaznika na Džonsona, dok je kamera sve beležila.

- Mislim da ljudi žele od nas da napustimo Evropsku uniju 31. oktobra - rekao je Džonson kada je konačno došao do reči. 

Nepristojni čovek mu je upadao u reč govorivši "da to svi znaju", na šta je Džonson odgovorio: "Fanatastično. To je ono što ćemo da uradimo". Njegov sagovornik nije odustajao, iako mu je Džonson okrenuo leđa.

- Trebalo bi da si u Briselu da pregovaraš. Gde se pregovori odvijaju? Ti si ovde u Morliju u Lidsu. Trebalo bi da si u Briselu da vodiš pregovore protiv napuštanja EU - rekao je.

Džonson je stigao da izgovori samo "nažalost...", pre nego što mu je bahati "slučajni prolaznik" još jednom ponovio da "igra igrice i da cela zemlja to zna".

- Ovaj gospodin je potpunosti u pravu, zato... - počeo je Džonson dok su drugi dobacivali prolazniku da pusti Džonsona da govori.

Bahati čovek to ipak nije dozvolio, već je nastavio u istom stilu.

- On govori već najmanje šest nedelja od kada je izabran i ništa nije rekao. Ništa nisi rekao za šest nedelja! Otišao si u parlament i igrao si igrice - nastavio je povišenim tonom.

 

 

Obojica su ostala pri svom stavu, pa nakon nekoliko rečenica ubeđivanja da li jeste ili nije tačno da je igrao igrice u parlamentu, Džonson je razjarenom sagovorniku rekao da je Britanija na "korak do postizanja sporazuma".

- Dobićemo sporazum. Uz dužno poštovanje, ali ako opozicija želi da uradi ovo zašto onda neće na izbore? - rekao je Džonson i ućutao, dok je njegov sagovornik nastavio da optužuje da se igra sa parlamentom i narodom Velike Britanije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija