• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

19.09.2019

17:09

(VIDEO) UHAPŠEN RUSKI 'RATNIK-ŠAMAN' KOJI HOĆE DA SRUŠI PUTINA! Krenuo pešice za Moskvu, maskirani policajci ga presreli u blizini Bajkalskog jezera!

Vesti

(VIDEO) UHAPŠEN RUSKI 'RATNIK-ŠAMAN' KOJI HOĆE DA SRUŠI PUTINA! Krenuo pešice za Moskvu, maskirani policajci ga presreli u blizini Bajkalskog jezera!

Podeli vest

Ruska policaja uhapsila je samozvanog "ratnika-šamana" Aleksandera Gabjaševa dok je pešačio Rusijom na putu do Moskve, gde je nameravao da "protera" ruskog predsednika Vladimira Putina

Vlasti su rekle da će ga poslati nazad u njegov matični region, preneo je Dojče vele.

Gabjašev je pripadnik jakutske etničke manjine, čije duhovne prakse uključuju i elemente pravoslavnog hrišćanstva i šamanizam. U martu Gabjašev se zaputio iz svog rodnog grada Sahe sa namerom da prepešači 8.000 kilometara od ruske prestonice.

Tokom puta on je govorio da je Putin "zver" i "demon" i rekao da će mu se vojska sledbenika pridružiti usput i naterati šefa Kremlja da siđe sa vlasti.

 

 


Takođe je rekao da je "prorečeno" da će doći u Moskvu 2021. godine.

"Imaću armiju", rekao je on u intervjuu ruskom listu "Znak".

"Pokušajte da me zaustavite", dodao je Gabjašev.

 

(VIDEO) KAKO JE PUTIN RAZBUCAO SANKCIJE ZAPADA! Rusija je bila dužna do guše, sada za dan može da vrati sve dugove, međutim, CENA KOJU PLAĆA NIJE MALA!


Naoružani i maskirani policajci danas su ga uhapsili kod auto-puta u blizini Bajkalskog jezera u istočnom delu Sibira, oko 5.000 kilometara od Moskve, što je bio njegov cilj.

(VIDEO) PUTINOV PILOT OTKRIO DETALJE DRAME NA LETU ZA SANKT PETERBURG! Avion se tresao, pista se nije videla... PUTINOVA REAKCIJA UOPŠTE NIJE BILA PRIJATNA!

Predstavnici lokalne policije izjavili su za Interfaks da je Gabjašev tražen zbog izvršenja krivičnih dela u Jakutiji. Oni nisu naveli kakve optužbe postoje protiv njega.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija