• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.11.2019

20:34

(FOTO) NARUČILA RUČNU LAMPU, KADA JE OTVORILA POŠILJKU UMALO NIJE PALA U NESVEST! Novosađanka brutalno prevarena kupovinom putem Fejsbuka!

Zaštitnik potrošača

(FOTO) NARUČILA RUČNU LAMPU, KADA JE OTVORILA POŠILJKU UMALO NIJE PALA U NESVEST! Novosađanka brutalno prevarena kupovinom putem Fejsbuka!

Podeli vest

Na Fejsbuk grupi "Novosađanke" objavljena je fotografija koja svedoči o još jednoj internet prevari

Žena iz Novog Sada naručila je putem jedne Fejsbuk stranice ručnu lampu koja joj je bila potrebna.

Nakon što je redovno poslala podatke i naručila robu, čekala je da joj ista stigne.

Foto: Printscreen Facebook/Novosađanke

Dostava joj je predata, ona je uredno platila, a onda je ulsedio šok.

 

UMESTO MOBILNOG TELEFONA DOBILI STE CIGLU? Sada se sve drastično menja, pošiljke će biti KUDIKAMO BEZBEDNIJE

Umesto naručene lampe, dobila je dve spljoštene limenke koje su bile upakovane u kutiju keksa obmotanu novinama.

Foto: Printscreen Facebook/Novosađanke

- Upravo sam dobila paket naručen preko Fejsbuk stranice. Umesto ručne lampe stiglo je ovo - napisala je ona.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
duda

pre 4 godine

ja imam odlicno iskustvo,cak sam i telefone kupovao i foto aparat ,sve kako je napisano tako sam dobio,mozda sam imao srece ali mislim da je vecina u redu

Aleksandra

pre 4 godine

E ovako, da ste pročitali komentare do kraja zaključili bi sledeće. Žena koja je poručila lampu u mesto u inbox ostavila je podatke u komentar. Neko "pametan" se dosetio da joj pošalje ovakav paket post expressom, dok stranica sa koje je poručena lampa šalje aksom. Žena je samu sebe ukopala, ostavivši podatke javno. Kasnije kada se pojavio kurir iz aksa ona ga je uredno odbila, (prvo je bio post express i doneo joj lažnu pošiljku). I sad kad stavimo na papir ko je tu oštećen? Oštećena je stranica preko koje je poručen paket, jer će njima isti da se vrati nazad sa duplom poštarinom. A što se tiče žene koja je "prevarena" sledeći put prst na čelo pa podatke prosledite u inbox, ne u komentar. Pozdrav.

maja

pre 4 godine

ma ljudi onna je zena kriva ,ostavila je podatke u komentaru i neko je iskoristio to i kad joj je posle stigla lampa odbila je.a ona brze bolje u novine

Proticeva

pre 4 godine

Izostavili ste bitnu stvar, a to je da je zena porucila lampu preko komentara na fejsbuku! Javno je napisala svoje licne podatke i preko istih komentara narucila lampu i time postala meta prevaranata na internetu, koji su u ime prodavca poslali lazni paket! Ubrzo joj je stigao i drugi od pravog prodavca, koji je odbila! Ne sirite dezinformacije i ne blatite prodavca zbog neozbiljne zene!

niko

pre 4 godine

zbog takvih ja nemogu da prodam novu lampu 3x jeftinije za v400 din,,proverite na lalafo,,romanov,,

zora

pre 4 godine

Kod placanja pouzecem otvorite paket i vidite sta je unutra.Tako sam uradila i istim transportom vratila paket.

Penzioner

pre 4 godine

Ja sam kupoholicar .Na mnogim sajtovima sam proglasen za jednog od najboljih kupaca na zalost.,ali nikada mi se nije desilo ovako nesto.Doziveo sam svasta sa posiljkama,roman da se napise, ali je uvek stizala narucena roba kakva takva.

Saradžogla

pre 4 godine

Onoma stade poveći kombi ispred moje kapije a sela beogradskog.STIGLA MAŠINA ZA PRANJE SUDOVA!Naručila je moja seljanka jer ona koju imamo ,,'oće - neće'' da greje.Uzela internet sa prospektom i naručila sudo mašinu.Znam je kada je nosila opanke i pod Avalom čuvala ovce a danas,bato,nema bolje dame u okolini Beograda i dva sela više.Govori sve jugo jezike a ruski jeziik rastura ki srpski.Vlasnica je tri dobra opela.A nema vozačku dozvolu jer ima tri vozača.Ja vozim njen opel džip dizelaš.Kalibru koristi da se šećka po selu ...

Mario

pre 4 godine

Ne nasedajte svi su prevaranti. Posebno ovi sto zovu preko telefona. Obecavaju svasta samo da vam pokupe pare

SS

pre 4 godine

Dobro si prošla,mogla je biti kutija prazna i bez limenki.Sad imaš za reciklažu.

Izbori 2024

TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!
Live TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!

Situacija na Bliskom istoku se, naizgled, barem malo primirila nakon sukoba između Izraela i Irana. Kako će tok spomenutog konflikta teći i da li postoji mogućnost da on eskalira na čitav svet? Na ova pitanja odgovarao je profesor dr Milan Petirčković sa Fakulteta političkih nauka za Informer TV u emisiji "Info jutro".

18.04.2024

13:00

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija