• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

27.04.2022

19:54

VODOINSTALATER ODRAO BEOGRAĐANE! Za pola sata im uzeo 50 EVRA! Zbog Radovana nastao OPŠTI HAOS!

Zaštitnik potrošača

VODOINSTALATER ODRAO BEOGRAĐANE! Za pola sata im uzeo 50 EVRA! Zbog Radovana nastao OPŠTI HAOS!

Podeli vest

U Srbiji majstora koji vas neće odrati veoma je teško naći, a i uprkos uredbi Vlade da majstori moraju da izdaju fiskalne račune oni to u praksi često ne rade

Tako se na društvenim mrežama povela polemika oko cenovnika jednog vodoinstalatera iz Grocke.

Naime, Tviteraš je napisao sledeće:

- Džaba sve škole i sva zvanja ovoga sveta ako ne posedujete bezobrazluk Radovana, vodinstalatera iz Grocke koji za pola sata uzima 50 evra.

A da on nije jedini koji debelo naplaćuje svoje usluge dokazuju i ljudi koji su se javljali ispod ove objave.

- Mislila sam da samo ja nisam imala sreće kada sam “ubola” 2 -3 majstora da mi montiraju kuhinju za 200-250e. Cenim rad i svako zanimanje, ali… Sve ima granice - napisala je jedna sugrađanka, a druga osoba napisala je:

- Radovan malo dete, naplati i potencijalno plivanje u go**ima. Deinstalacija i instalacija klime, sat-dva čistog posla, 100 evra. Mada, bila dvojica, priznajem. Plus još nekoliko hiljada da nam izbuše hiltijem betonske delove koje nismo uspeli da ukrasimo slikama, kad je već tu.

Još jedan od komentara bio je:

- Montaža i demontaža meni razumna cena? Vodoinstaler zameni cev i neku slavinu 50 evra? - u čuđenju je napisao jedan član.

Bonus video:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan

pre 1 godinu

Džaba sve škole ovog sveta kad sam ne znas da zavrnes 4 “ srafa”! Sreća pa na Megatrendu ne školuju zanatlije!

mikele

pre 1 godinu

Pa sta??? Neka vas deru kad niko vise nece da radi, do juce a sada pogotovo se podsmejavate radnicima, niko vise dijete ne salje na zanat, jer kao to je sramno...sta sad hocete, da vam neke dzaba radi a da vi svaki praznik gledate gdje cete na odmor na neku lijepu destinaciju....e pa zaje....e

Milena

pre 1 godinu

Vi ste sasvim dobro prosli.Meni je sin nasao strucnjaka preko neta da promeni slavinu na lavabou. Epilog je platila sam 5000 din a iza "velikog majstora" ostao ostecen lavabo.Jos kad mi je rek'o da je iz Donjeg Vakufa doslo mi da ga motkom isteram napolje iz kuce.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija