• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zaštitnik potrošača

28.06.2022

17:12

(FOTO) DOŽIVELA ŠOK KAD JOJ JE STIGAO BURGER! U "Mekdonaldsu" prodaju živo meso

prinstcreen/Facebook

Zaštitnik potrošača

(FOTO) DOŽIVELA ŠOK KAD JOJ JE STIGAO BURGER! U "Mekdonaldsu" prodaju živo meso

Podeli vest

Škotlanđanka Ejmi Bamford u lepinji je dobila sirovu pljeskavicu i nije jedina koja je iz ovog restorana dobila ovakvu gadost

Iz jednog "Mekdonaldsovog" restorana u Škotskoj mušteriji je isporučeno sirovo mleveno meso u hamburgeru. Kada je Ejmi Bamford podelila svoje nimalo prijatno iskustvo, oglasile su se i druge mušterije ovog restorana, tvrdeći da su se razboleli od hrane u njemu.
Naime, Ejmi Bamford je objavila fotografiju svog burgera sa sirom koji je naručila preko interneta iz restorana brze hrane u gradu Kirkintiloh.

Kako kaže, znala je da nešto nije u redu sa hamburgerom odmah nakon otvaranja omota, prenose tamošnji mediji koji su objavili i fotografije sirovog mesa u lepinji.
Ejmi je na svom Fejsbuk profilu uz fotografiju napisala:

Foto: prinstcreen/Facebook

- "Mekdonalds" Kirkintiloh, poslali ste mi sirove hamburgere. Da li se vi zapravo šalite? - i dodala:
- Samo da obavestim ljude da, kada sam otvorila obrok, delovalo je da je sve u redu, ali kada sam otvorila lepinju, umesto burgera je bilo čisto mleveno meso.

Foto: prinstcreen/Facebook

Nije prvi put

Platforma za dostavu ponudila joj je nov besplatan obrok, na šta im je ona odgovorila:
- Rekli su nam da pozovemo servis za dostavu da nam vrate novac i dali su nam kod kako bismo mogli da dobijemo besplatan obrok. Ne želim besplatan obrok.

Foto: prinstcreen/Facebook


Ovo nije prvi put da u "Mekdonaldsu" služe sirovo meso. Britanski mediji su izveštavali o slučaju Luka Rejlija iz Birmingema koji je doživeo šok kada je zagrizao burger s lukom kupljen u "Mekdonaldsu". On je kupio doručak i počeo da ga jede na putu do kuće, ali je posle nekoliko zalogaja osetio da nešto nije u redu. Kada je razdvojio lepinju, shvatio je da je burger potpuno živ.

Pojeo živ burger

Rejli kaže da je bio zgrožen kada je shvatio da je dobio potpuno živo mleveno meso. Da nešto nije u redu, posumnjao je da je obrok hladniji nego inače.

Foto: prinstcreen/Facebook


- Otvorio sam lepinju i otkrio da je meso crveno i sirovo.
On je svoje neprijatno iskustvo podelio na društvenoj mreži Tviter, a ubrzo su preneli priču i fotografije britanski mediji.
- Tako sada služite svoje hamburgere? Hladne i žive? - napisao je komentar pored fotografija i dodao:
- Jedno samo znam: više neću kupovati hranu u "Mekdonaldsu" - ispričao je Rejli.

Pozlilo im nakon jela

Nakon što je Ejmi Bamford podelila svoje neprijatno iskustvo na društvenim mrežama, javile su se i druge mušterije koje su podelile svoja slična iskustva sa istim restoranom, a neki su tvrdili da im je pozlilo nakon jela.

Jedan je rekao:
- Jeo sam ovde juče i bio sam bolestan celu noć. Juče sam ručao i povraćao sam. Zabolelo me je i grlo od povraćanja.

Drugi je dodao:
- I mi smo dobili hranu pre nekoliko sati, bilo je isto.
Treći je napisao:
- Jeo sam ovde sinoć i dobio sam bolove u stomaku u roku od 20 minuta nakon što sam završio s obrokom.


 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
lel

pre 1 godinu

hrana u meku bolja od 99% pljeskavica koje se prodaju po srbiji a koji su nam kao brend..

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija