• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/Informer.rs

22.11.2018

09:21

DARKO LAZIĆ VIŠE NIJE ŽIVOTNO UGROŽEN! Pevač će uskoro moći da prima posete!

Estrada

DARKO LAZIĆ VIŠE NIJE ŽIVOTNO UGROŽEN! Pevač će uskoro moći da prima posete!

Podeli vest

Porodica folk pevača Darka Lazića (27) može konačno da odahne jer on više nije životno ugrožen. Branka Lazić, Darkova majka, juče je na svom Instagram profilu objavila selfi koji je iz bolničke postelje snimio upravo Darko

Na fotografiji se vidi da je Darku mnogo bolje, osmehuje se, baš kao i njegova majka, kojoj je konačno pao kamen sa srca. Folker je takođe iskoristio priliku da svima koji proslavljaju Aranđelovdan čestita krsnu slavu, uz šaljiv komentar na račun svog mobilnog telefona.

(FOTO) PRVI SELFI IZ BOLNICE! Darko Lazić iz bolničkog kreveta poručio fanovima: SREĆNA SLAVA!

- Srećna slava svima i od mene jer nemam svoj telefon - napisao je Darko na maminom telefonu, a usledili su mnogobrojni komentari njegovih fanova.

- Bio si moj omiljeni pevač u „Zvezdama Granda“ i pobedio si. Pobedi i sada jer si navikao da pobeđuješ. Možeš ti to, verujem, uz božju i lekarsku pomoć. Trebaš Loreni, roditeljima, svima nama... Bez tebe nema muzike. Hajde, ozdravi, pa mikrofon u ruke - samo je jedan od komentara Darkovih pratilaca.

Foto: Instagram/MilanBranka

Inače, iako se Lazić oseća mnogo bolje i više nije životno ugrožen, još se nalazi na odeljenju intenzivne nege.

- Planirano je bilo da ga početkom ove nedelje prebacimo na odeljenje ortopedije, gde će nastaviti s oporavkom, ali je iznenada dobio povišenu temperaturu usled viremije i pada imuniteta. Zbog toga je i dalje u šok-sobi. Budući da viremija popušta, a on se oseća mnogo bolje, plan je da ga sutra, a najkasnije u ponedeljak, prebacimo na drugi sprat i drugo odeljenje, gde će, između ostalog, moći i da prima posete - rekao je za „Alo!“ jedan od lekara iz te ustanove.

OTKRIVAMO! MISTERIOZNA DEVOJKA POZVALA PEVAČA PRE NESREĆE! Darko Lazić stradao zbog svađe sa ljubavnicom!

Tamo će ga, osim članova porodice, prijatelja i kolega obilaziti i lekari iz Specijalne ortopedske bolnice „Banjica“, koji su ga 7. novembra operisali.

- Dr Zoran Baščarević, direktor „Banjice“, svakodnevno zove i zanima se za oporavak svog pacijenta, a često ga i obilazi, što će činiti češće kada Darko bude prebačen na odeljenje ortopedije sa traumatologijom - rekao je izvor „Alo!“.

Podsećanja radi, pevač Darko Lazić doživeo je tešku saobraćajnu nesreću pre tačno mesec dana, 23. oktobra, u Brestaču kod Pećinaca. Tom prilikom zadobio je višestruke prelome rebara, butne kosti, kuka, a zbog traume je kasnije ostao bez slezine i jednog bubrega. Juče je, na dan krsne slave njegove porodice, konačno izašao iz životne opasnosti.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sava brestac

pre 5 godina

Majstore, frajeru, jos jednom li proletis motorom pored mene sa 200 na sat , ima da te skinem motkom sa njega i kokaina o istom trosku, zauvek!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija