• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. S.

10.01.2019

23:20

JELENA KARLEUŠA OTVORILA DUŠU: Boli me što hoće da mi unište porodicu! UDARILI SU MI NA DECU I BOLESNU MAJKU!

Estrada

JELENA KARLEUŠA OTVORILA DUŠU: Boli me što hoće da mi unište porodicu! UDARILI SU MI NA DECU I BOLESNU MAJKU!

Podeli vest

Jelena Karleuša otkriva da su njene ćerke Nika i Atina, kao i majka Divna koja boluje od raka pluća, teško podnele priče da se razvodi od Duška Tošića zbog dopisivanja sa fudbalerom Ognjenom Vranješom

Pop zvezda Jelena Karleuša ekskluzivno za Informer kaže da je mnogo boli što se priča kako joj je brak sa fudbalerom Duškom Tošićem u krizi zbog njenog navodnog dopisivanja sa njegovim kolegom Ognjenom Vranješom.

Pevačica tvrdi da su priče kako se muvala sa reprezentativcem Bosne i Hercegovine totalna budalaština, koja je uticala na njene maloletne ćerke Niku i Atinu i majku Divnu, koja boluje od raka pluća.

Duško navikao

Duško je navikao na ovakve stvari i ne želi ni da daje izjave o ovome
Jelena Karleuša

- Mnogo me je pogodila ljudska mržnja i potreba da mi unište brak i porodicu. Udarili su mi na decu! Bolesna majka mi je ovo teško podnela - priča Jelena, vidno uznemirena.

Ona dodaje da ništa ne može da uništi njenu ljubav sa fudbalerom kineskog Guangdžoua.

- Moj brak je jači od tabloidnih napada. Ljubav, poverenje, to je jače od svake mržnje. Duško je navikao na ovakve stvari i ne želi ni da daje izjave o ovome. On je generalno čovek koji nema lošu reč i lošu misao ni za koga. Sada sam videla ko su mi prijatelji, a ko neprijatelji. Svakako od estrade nisam očekivala podršku - poručuje pevačica i tako jasno stavlja do znanja da kolege nisu bile uz nju u ovom teškom periodu za njenu porodicu.

Hvala Informeru što ne piše laži

Karleuša se zahvalila našem listu zbog toga što, kako kaže, jedini piše istinu.
- Hvala Informeru koji jedini nije učestvovao u hajci i plasiranju laži. Zato samo vama i dajem izjavu. Ali generalno sam se jako razočarala i više neću tako lako komunicirati sa medijima kojima je tiraž važniji od ljudskosti, od života moje dece i majke - poručila je Jelena.

Karleuša poručuje da će se ubuduće posvetiti karijeri i novim pesmama, koje će uskoro objaviti:

- Više se neću baviti ovom temom, već samo svojim poslom. Pozivam sve na MAC dodelu nagrada, gde ću izvesti novu pesmu "Lajk". Da hejteri imaju šta da lajkuju i dislajkuju.

Vranješa izbacuju iz reprezentacije?

Ognjen Vranješ navodno je izbačen iz bosansko-hercegovačke reprezentacije, pišu sarajevski mediji. Ovaj sportista je poslednjih meseci u žiži javnosti zbog različitih skandala, pa je Fudbalski savez BiH osudio njegovo ponašanje. On je ipak nastavio sa prepucavanjem preko društvenih mreža, ne štedeći nikoga. Zbog svega toga defanzivac Anderlehta navodno neće biti na spisku tima kojem predstoje kvalifikacije za Evropsko prvenstvo.

TOŠIĆU NEĆE BITI DOBRO! Oglasio se fudbaler sa kojim se Karleuša navodno tajno dopisivala




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Karic

pre 5 godina

Nije je bolelo dok je unistavala porodicu Karica po stanovima novog Beograda

Laki

pre 5 godina

Zasto sada kukas i optuzujes druge, kada ti udaras na druge na njihove porodice onda je to u redu, ili mislis da si ti neko ko ima pravo na sve, kazes udaraju ti na bolesnu majku, jel to ona sto se javno hvali sa trideset god mladjim deckom, ili kada ti brutalno pljujes i vredjas kolege i koleginice, da je to u redu, kada ces da shvatis da si na muzickom nebu nebitna i da Dusko nece moci da igra fudbal do veka da bi te izdrzavao jer ti nemas svoje zarade,a i aferu si ti zapocela pa sad neki drugi krivisve se vraca i placa

laura

pre 5 godina

lep napisano!najbolj smesno je nama u diaspori kada ona govori kako je svi zele, a niko je i ne poznaje, i drugo ona je ena persona prezeta sa sadizmom, jako uziva da druge ponizava a sebe uzdiguje do neba,sto prava inteligentan osoba nikada ne radi! jako mi je bedna i iz daleka se vidi, da nem ani osnovno obrazovanje!

bluecow

pre 5 godina

pa ne znam sta je ocekivala,kakve je grozote izjavljivala seki dok nije mogla da ima decu,cecu ismevala za bozic,lajala za skim je stigla...i sad kolege nisu stale da je brane.ma nemoj inace nista od ovog naravno nije tacno,posto gospodja izgleda zaista...pa blago receno,kao podgojena sredovecna zena koja ne lici na sebe na twitteru od tolikof FS video sam je,znam o cenu pricam,letela je sa mnom,nikakva biznis klasa i sl-bila iza mene i najgore,deluje prilicno...pa seljacki,tak da ne milim da je momak od kusur 20 leta prosuo pamet zbog osrednje milface

boli te

pre 5 godina

... a druge ne boli kada se ti izivljavas nad njima...????

Prle

pre 5 godina

A koliko si ti "unistila" mladih zivota svojim komentarima u ziriju ?????? Umislila si da si "jedna jedina", da se svet vrti oko tebe ?!!!!

Djole

pre 5 godina

Pa ti to radis sve vreme svima ! Ti sve napadas bez obzira da li neko ima ili nema problem.. zasto se sad zalis ?

Mare

pre 5 godina

Bruka i sramota......pa,zar ona koja samo traži skandale,zarad svog prisustva u medijima....ima sad bilo šta da kaže.....generacije mladih je zatrovala svojim zlom.....sad bi bilo vreme da joj se vrati....

Sokolica

pre 5 godina

Ha, ha, ha...zaigrala mečka i pred njenom kućom! Vala, i neka je!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija