• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. H.

09.02.2019

08:51

SEVE ZBOG ANOREKSIJE NE MOŽE DA ZATRUDNI! Kebina snajka treba da nabaci desetak kilograma ako planira da ostane u drugom stanju!

Estrada

SEVE ZBOG ANOREKSIJE NE MOŽE DA ZATRUDNI! Kebina snajka treba da nabaci desetak kilograma ako planira da ostane u drugom stanju!

Podeli vest

Severina Kojić ne može da ostane trudna sve dok je bolesno mršava! Pevačica, koja je sa svojih 46 kilograma na ivici anoreksije, pod hitno mora da nabaci koji kilogram ukoliko želi da dobije potomstvo sa suprugom Igorom Kojićem

Hrvatska pop zvezda, koja je nedavno šokirala javnost fotografijama sa Maldiva na kojima je "kost i koža", treba da dobije barem desetak kilograma kako bi joj normalno funkcionisali polni hormoni.
Poznati beogradski nutricionista Jovana Srejić objašnjava zbog čega Seve mora pod hitno da počne da jede ako želi da zatrudni.

47

godina ima Severina Kojić

- Veoma je opasno za ženu kada joj usled premršavosti sadržaj telesne masti padne ispod osam, jer je onda onemogućen rad polnih hormona. A kada oni ne funkcionišu kako treba, nema ni redovnih menstruacija i ovulacije i dolazi do hormonskog disbalansa. Osoba ne može da zatrudni u tim uslovima - priča Jovana za Hit i nastavlja:

Foto: Instagram/Severina

- Vidim da je sada neki trend biti premršav, ali to nikako ne valja. Kasnije se sve to odražava na zdravlje. Premršavoj osobi pada imunitet i stalno ima problem sa hormonima. Sa malim unosom hrane vi ne dobijate ni minerale ni vitamine, a to je nedopustivo.

Naša sagovornica smatra da je rizično da žena bude nedovoljno uhranjena, kao što je to slučaj sa Kebinom snajkom.

Foto: Instagram/Severina

- Nutricionisti više ne izračunavaju idealnu težinu jer ona zavisi od više faktora. Ako uzmemo u obzir da je Severina visoka 171 centimetar, za nju bi opseg kilaže trebalo da bude između 54 i 72 kilograma. Hajde da kažemo da nikako ne bi trebalo da je mršavija od 54 kilograma. Naravno, procena stanja uhranjenosti se vrši i na osnovu drugih parametara, ali je veoma važno da sadržaj telesnih masti kod žena nikako ne bude ispod osam odsto zbog sinteze polnih hormona - zaključuje Srejićeva.

Foto: Instagram

Sa Igorom išla u Prag na vantelesnu


Severina i Igor Kojić već mesecima pokušavaju da dobiju zajedničko potomstvo. Jesenas su boravili u Pragu u jednoj od najsavremenijih klinika, gde su se raspitivali o proceduri za vantelesnu oplodnju. Pop pevačica ima sedmogodišnjeg sina Aleksandra iz veze sa Milanom Popovićem, ali joj je velika želja da dobije naslednika i sa sadašnjim suprugom.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Brana

pre 5 godina

Glupost! Ja sam sa obadvoje zatrudnela sa 45 kg a visina 168 bila sam kao kostur i iznela obe trudnoce. Posle druge se ugojila. Mozda oni ne zele decu a i Severina je u godinama retko ko zatrudni sa 48.

Stojan

pre 5 godina

Jednog dana ce taj mali hvaliti bogu sto nije imao dete sa tom.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija