• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs

18.02.2019

17:15

(FOTO) OVO SU PRVE SLIKE ŠABANOVE UDOVICE! Goca U SUZAMA DOZIVA SVOG SUPRUGA: Otišao si iznenada i sve nas napustio!

Estrada

(FOTO) OVO SU PRVE SLIKE ŠABANOVE UDOVICE! Goca U SUZAMA DOZIVA SVOG SUPRUGA: Otišao si iznenada i sve nas napustio!

Podeli vest

Gordana Šaulić pojavila se pre pola sata na vratima svog doma, gde je dočekala prijatelje i kumove koji su došli da joj izjave saučešće

Tokom čitavog dana mnogobrojni prijatelji porodice Šaulić, kao i kolege tragično nastradalog pevača Šabana Šaulića obilaze kuću žalosti na Dedinju, u kojoj neutešni članovi njegove porodice od juče primaju saučešće.

Pre nepunih sat vremena, njegova udovica Gordana Šaulić prvi put se pojavila na vratima njihove porodične kuće. Ona je delovala utučeno, bledo i uplakano, a dočekivala je ljude koji su došli da joj u ovim najtežim trenucima pruže reči utehe.

Foto: E-Stock/InformerDN

- Otišao si iznenada i sve nas napustio. Kako ćemo, mili moj, sada bez tebe! Nema više našeg Šabana - tiho je izgovarala Goca, dok je grlila jednu svoju prijateljicu.

JOŠ JEDNA ŽRTVA STRAVIČNOG UDESA! Nemačka policija potvrdila: Posle Šabana, preminuo i njegov prijatelj muzičar!

 

Danas u toku dana kuću Šaulića posetili su Dajana Paunović, Mladen Baron, Dušan Lazić Laza, Ana Nikolić, Aco Pejović, Neda Ukraden i mnogi drugi.

Prijatelji i članovi porodice su, inače, upravo na ogradi kuće zalepili još jednu umrlicu pokojnog pevača. Podsećamo, sahrana će biti obavljena na beogradskom Novom groblju u Aleji zaslužnih građana, dok vreme i datum još uvek nisu poznati.

NOVA INFORMACIJA! ŠABAN SAM IZAŠAO IZ SMRSKANOG AUTA! Nemačko tužilaštvo naložilo OBDUKCIJU ZA ČETVRTAK!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Goran

pre 5 godina

Zavoleše se jednom dva galeba bela u crnoj noći te joj on obeća da će ona zauvek biti njegova srna malena i da je jedino ona od anđela stvorena. Dok su se šetali, shvati on da je jedino s njom njemu sreća obećana i pozva je da dođe da ostare zajedno. Ona razmisli, pa mu reče da je možda voli lažno i da će razmisliti da dođe sutra, međutim, on odgovori: "Noćas mi se s tobom spava". I tako, stigoše oni pred vrata lepih dana njegovog detinjstva, otvoriše ih i javiše se njegovim roditeljima rečima: "Kako si majko, kako si oče". Kad ga majka upita o djevojci koju je doveo, on joj reče: "To je moja Gordana, moja tajna želja.", te se okreni Gordani i reče joj: "Hvala ti za ljubav, danima te čekam." Idućeg jutra on ispriča svima kako je u snu sanjao neku ženu s dečakom što sanke vuče i reče joj da je zamišljao nju umesto te žene kako se igra srećna ispred njihove kuće. Dogovoriše oni svadbu, a u selu već pričaju da je njihova ljubav identična onoj kad je Milicu Stojan nekoć voleo, te da je on baš nju odabrao međ' hiljadu žena. I tako, jedno jutro iz bašte njene ga zovu šadrvani, svadba je. Zaista, postade ona kraljica njegovog srca, a on prestade biti kralj boema i postade sultan na prijestolu sa najlepšom ženom vremena svih. I tako, život proživeše, nekad se i posvađaše, ali uvijek su pružali ruke pomirenja, te na kraju i ostariše zajedno. S namerom su obilazili velike gradove, hodali balkanskim ulicama, gledali bele narcise kako venu, upoznali i Cvetu i Mihajla, sve dok ne dođe tužni čas rastanka. Odletio je njen Šaban, njena golubica bela. Dok je tražila utjehu, njegova ljubav koja mu je bila čitav život k'o gitara, dušu ispusti, a bog ih na kraju opet sastavi. Počivaj u miru, KRALJU

mirjana

pre 5 godina

E moja Gordana.Da si predosecala,nikada ga nebi ispustila iz gnjezda.Sa tim Bolom ces ziveti do kraja zivota.Mnogo ti je dao jer si mu rodila tri ptica Sabanovica.Zato je trpeo i saosecao sve tvoje zahteve.Samo da si mu skratila posle operacije ta ruzna i teska putovanja,koje je on toliko nevoleo.Ali sta ces Gordana takva je sudbina.Ziveces posle Sabana u pokajanju i lepim uspomenama koje ti je ostavijo.Odmorio se posle toliko putovanja i pevanja.Neka mu je odmor u beskonacnosti.i neka mu je laka i crna zemlja.

Ksenijamaticsabo

pre 5 godina

Poslednji pozdrav našem legendi Šabanu Šauliću koji se u kuci navika slusam ,naričito mom sinu Sinisi koji živi u Nemačkoj bio idol .Njegov glas ,pesme ostace zauvek u naših srcima naiskrenine saućece porodici Šaulić nek mu vecna slava počivao u miru Amin+++

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija