• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.02.2019

14:13

POSLEDNJE ŠABANOVO GOSTOVANJE! Tri dana pre nesreće govorio o tome koliko su mu postala naporna putovanja!

Estrada

POSLEDNJE ŠABANOVO GOSTOVANJE! Tri dana pre nesreće govorio o tome koliko su mu postala naporna putovanja!

Podeli vest

Kralj narodne muzike je samo tri dana pred smrt gostovao u emisiji "PRSLOOK AGAIN",na TV K::CN,i to mu je kako se ispostavilo, nažalost, bilo poslednje gostovanje u životu

Kako se osećate zbog činjenice da je upravo kod vas gostovao poslednji put ?
Velika je privilegija,da je kralj,prijatelj, i brat ove emisije bio upravo poslednji put ovde. Više bih voleo da je sa nama,nego da sad pričamo o ovome. Nije voleo da gostuje preterano,ali došao je i zbog Zorane Simeunović,da se svi zajedno družimo u emisiji i posle nje. 

Kakvi su mu utisci iz emisije?
Bio je oduševljen,rekao je da ga ne teram da peva,nego da Zorana preuzme taj deo,i bilo je tako. Međutim emisija je toliko bila nabijena pozitivnom energijom,da se i sam kralj latio mikrofona. Otpevao je pesmu "Žal" i to je, nažalost, zadnja pesma koju je otpevao na malim ekranima.


Kakve su još interesantne stvari vezane za tu 1158. emisiju?
Emisiju ću pamtiti po pozitivi i neverovatnoj energiji, kao nikad do tad. Ne mogu da verujem da ga nema. Teško mi je i da pričam o tome. Ništa nije nagoveštalo da ću mu 9 dana kasnije ići na sahranu.
Emisija će ostati upamćena, kralj je otpevao tri pesme od Stevice Simeunovića, a mi nećemo da dozvolimo da se to zaboravi, nego ćemo vrteti te pesme,kad god nam se ukaže prilika. Besedio je pametno kao pravi kralj, na pitanje jel mu dosadilo posle 50 godina da radi,rekao je " nije mi dosadilo da pevam,dosadilo mi je da putujem", između ostalog rekao je da zna tačno u avionu, koje je sedište pokvareno, a koje ne,koliko često putuje.

OGLASILA SE ŠABANOVA GOCA! Prvi put posle teške tragedije smogla snage da se obrati javnosti


Da li ćete emisiju emitovati opet i kad?
Naravno da hoćemo,biće to "in memoriam" za našeg velikog, druga, prijatelja, brata. Rekao mi je u emisiji da se nismo videli dugo i da je bilo vreme, na šta sam mu ja rekao, pa videli smo se pre mesec dana na Zoraninoj promociji. Sve će to naši čitaoci i gledaoci moći da vide u utorak 26.02. 2019. na TV K::CN 1 u 22h.

Ima li još interesantnih stvari od te večeri?
Interesantno je da smo se mi kao grupa opet vratili i sarađujemo sa grupom "Kal", koja je upravo uradila pesmu "Siva Magla" za Šabana. Pustio sam mu je u pauzi, rekao mi je da je pesma prelepa, kao da je snimljena za "Ubice moga oca" što i jeste bio neki krajnji cilj. Uglavnom rekao mi je da mu se pesma sviđa,ali da on uskoro ide u penziju. Rekao mi je još da jedva čeka da ode u martu u Krčedin i da će ostati do decembra. Samo će vikendom raditi.
Suze mi naviru na oči kad ovo pričam, još ne mogu da verujem da ga nema.

Kad si spomenuo grupu, šta se dešava sa vama?
Lepe stvari se dešavaju. Potpisali smo ugovor sa Kopernikus recordsom,da izdamo "best of" sa dve nove pesme. Nikica će pevati duet sa Kalom,i pesma je savršena onako Koenovska i mislim da će ostaviti traga. Drugu pesmu ja u potpuno drugom fazonu radim sa reperom Cache, čiji milionski pregledi govore o njegovoj komercijalnosti kao i Pančom,koji će ujedno i producirati pesmu. Spremni su i spotovi,ja upravo radim scenarija, a snimaće ih Stanko B&S produkcija i Vanja Zelenski. Trudićemo se svi da ispadne evropski,ako ne svetski. Biće to potpuno novi "Prsluk bend".

Šta se dešavalo posle emisije?
Posle emisije smo otišli u restoran. Čavrljali smo do kasno, bilo je veliko društvo. Sedeli smo sa kraljem i prosto ne mogu i neću da verujem da sam te večeri, odnosno tog utorka poslednji put sedeo sa njim.

NEKA GORDANA KAŽE ZAŠTO JE ŠABAN IŠAO PREKO DISELDORFA! Progovorio Šaulićev menadžer kog su optužili za pevačevu tragediju!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!
Politika

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!

Svedok Ramiz Ćerići, koji je bio zapovednik bataljona u 121. brigadi tzv. OVK u operatinoj zoni Paštrik, potvrdio je danas na suđenju bivšim liderima tzv. Oslobodilačke vojske Kosova Hašimu Tačiju, Jakupu Krasnićiju, Redžepu Seljimiju i Kadriju Veseljiju pred Specijalizovanim sudom u Hagu da je "OVK imala imala jedinstven lanac komande na čelu sa Glavnim štabom".

23.04.2024

18:29

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija