• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. SPASOJEVIĆ

30.03.2019

23:01

POBEDNICA "ZADRUGE" IMA NOVU SIMPATIJU: Sviđa mi se Veljko, baš je dobar frajer!

Estrada

POBEDNICA "ZADRUGE" IMA NOVU SIMPATIJU: Sviđa mi se Veljko, baš je dobar frajer!

Podeli vest

Kija Kockar pohvalila bivšeg dečka Lune Đogani, s kojom se švalerisao njen muž Sloba Radanović. Stasao je u pravog muškarca. Dopada mi se što je skroman i što se okrenuo sportu, ističe pevačica

Kiji Kockar i Luni Đogani se opet sviđa isti muškarac - Veljko Ražnatović! Pobednica "Zadruge" poručuje da je sin Cece Ražnatović izrastao u odličnog frajera. To možda ne bi izazvalo pažnju javnosti da se upravo sa Ražnatovićem nije zabavljala Kijina ljuta suparnica Luna Đogani, koja se u rijalitiju švalerisala s njenim mužem Slobom Radanovićem.

- Veljko je prelep dečko, visok, kulturan... Oduvek mi se sviđao njegov osmeh. Ocenjujem ga čistom desetkom - rekla je Kija u emisiji "Paparaco lov", a zatim je za Informer pojasnila šta joj se sve sviđa kog mladog Ražnatovića, koji je pak zauzet i uveliko sprema svadbu s košarkašicom Bogdanom Rodić.

Borba s predrasudama

Kija: Sloba izgleda dobro otkad je smršao

Pošto je nahvalila mladog Veljka, Kija se osvrnula i na izgled bivšeg muža Slobe Radanovića, koji je od završetka rijalitija smršao 13 kilograma.

- Dosta je oslabio i mnogo bolje izgleda. On varira sa kilažom, znam koliko se bori sa tim. Meni je Slobodan zaista lep dečko - rekla je pobednica megapopularnog rijalitija.

- Stasao je u pravog muškarca! Sviđa mi se što je skroman i što se okrenuo sportu. Radi sve što treba mladić u njegovim godinama. Kako ne pohvaliti nekog ko ne pije i bavi se boksom?! - ističe Kockareva, a na pitanje da li bi volela da ga bolje upozna, odgovara:

- Bio je na mom prvom nastupu posle "Zadruge", što je lep gest. Dečko ima devojku koju voli. Samo konstatujem da je dobar frajer.

Kija podseća da se Veljko suočavao s mnogim predrasudama, ali da je uprkos tome uspeo.

- Veljka ne hvalim samo zbog lepog izgleda već i zato što nije krenuo pogrešnim putem, mada su mu mnogi to prognozirali. Njega su ljudi, kao i mene, potcenjivali. Uspeli smo da se izdignemo iz svega - ističe Kija, koja je nakon rijalitija postala pevačica i snimila hitove "Ne vraćam se na staro", "Potpis", "Ko bi reko" i "Amorova strela".

Luna: Hoću duet sa Kijom

Luna je rekla u "Zadruzi" kako bi volela da snimi duet sa Kijom. Na pitanje da li bi radije ukrstila glas sa Stanijom Dobrojević ili nekadašnjom ženom svog ljubavnika Slobe Radanovića, blogerka je kao iz topa rekla:

- Duet bih snimila sa Kijom!

Zanimljivo je da je Đoganijeva u nekoliko navrata hvalila Kristinine nove pesme.

Pristojna deca

Kockareva je oduševljena i Cecom, koja ju je javno podržavala dok se takmičila u rijalitiju:

- Njegova majka Ceca je uvek bila tu za mene, hvala joj na tome. Vaspitala je pristojnu decu, ne samo Veljka već i Anastasiju, koja odlično gazi muzičkim vodama.

Podsetimo, Ceca je Kockarevu hvalila na sva usta.

- Kiju sam upoznala pre nekoliko godina u avionu, na letu za Dubai. Ostala mi je u sećanju kao fina i kulturna devojka. Deluje mi kao jaka žena, ona je zdravo ambiciozna, jedna slatkica, želim joj svu sreću i sudbinu Sandre Meljničenko - rekla je folk diva.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
rada tomasevic

pre 5 godina

sin veljko nece ostati imun na ove pohvale.sve ce uciniti da postane ,,mali keba,, ali avokonobarica je veci mangup od dalmatinke.iako je razlika u godinama pozamasna.

Aksel

pre 5 godina

Pa nece ostati imun kad je i on na tom intelektualnom nivou kao i Kija- minus mozga u glavi!!! Samo sto Ceca ni u snu ne bi dozvolila da joj se ova zmija uvuce, nije Ceca naivna, veci je ona mangup od svih njih, da im nije Nje, njenog novca, Anastazija i Zeljko bi bili propaliteti a i ovako su neobrazovani, glume neku finocu i nobles, nabedjeni foliranti i snobovi! Ona se sva izoperisala a tek joj 21-na, ovaj ne zna odakle je supalj!

Djokara23

pre 5 godina

Ova na sve moguce nacine pokusava da dodje do medija!!!

Analiz

pre 5 godina

Zena rastavljena s mozgom! Dobro je da ga nije ocenila " desetkinjom" ko Bobisku sto je s jedanestkinjom!!! Uspela da se izdigne iz svega, haha... a i dalje igra na kartu zadruge, pravi nazor rijaliti u pinkovim zvezdama! Kako prosta i glupa zena, strasno!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17