• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Alo.rs

10.04.2019

13:36

KARLEUŠA DOŽIVELA NOVI SLOM! Jeziva scena na snimanju Zvezda Granda!

Estrada

KARLEUŠA DOŽIVELA NOVI SLOM! Jeziva scena na snimanju Zvezda Granda!

Podeli vest

Jelena Karleuša se nedavno vratila na snimanje emisije „Zvezde Granda“, a iako se činilo da se polako oporavlja posle gubitka majke, snimanje je tokom protekle nedelje prekinuto zbog Karleušinog nervnog sloma, koji je doživela u studiju

 Karleuša je usred snimanja, iz tada nepoznatog razloga, izjurila sa scene i otišla u bekstejdž.

- Snimanje je teklo ustaljenim tokom i činilo se da je Jelena raspoloženija nego što je bila u prethodnoj emisiji. Ipak, kako je vreme odmicalo, postajala je razdražljiva i videlo se da sve teže podnosi to što sedi u studiju. U jednom trenutku, Popović je počeo da se šali sa svim članovima žirija uz gromoglasan smeh u studiju.Jelena je u tom trenutku, ničim izazvana, ustala i krenula ka izlazu - priča izvor i objašnjava da je istog trenutka za njom krenuo direktor Saša Popović.

(FOTO) KARLEUŠA PRIZNALA KAKO SE ZAISTA OSEĆA! Jelena prvi put nakon Divnine smrti OTVORILA DUŠU!

- Nikome nije bilo jasno zbog čega je JK tako reagovala i šta se dogodilo, ali Popović je trčeći izleteo sa scene i uputio se ka njoj. Tada su se začuli Jelenini stravični jecaji. Bilo je strašno. Njeno plakanje trajalo je više od deset minuta, a onda je kroz suze počela da doziva majku - kaže izvor i navodi da je, čim je mogla da govori, izgovorila da više ne želi da živi.

- U svom tom ludilu jasno se čulo Jelenino dozivanje Divne. Nebrojeno puta je ponovila: „Mamice, vrati se, ne mogu da živim bez tebe. Mama, izvini za sve, uskoro ću da ti dođem i bićemo ponovo zajedno“. Njeno takvo stanje rasplakalo je pola studija i svi su skamenjeni posmatrali šta se dešava. Ne sećam se da sam ikada čuo da neko tako bolno jeca i plače - priča izvor i otkriva da je Karleuša sve vreme pokušavala da otera Popovića od sebe.

- Iako je Saša na sve načine pokušavao da je smiri, nije mu uspevalo. Jelena ga je gurala i govorila mu da je ostavi na miru. Grlio ju je, umivao i govorio da će sve biti u redu, ali je ona bila slomljena. Posle nekog vremena, pridružila mu se i Marija Šerifović, ali je tada Jelena počela još više da plače. Terala ih je i govorila: „Pustite me više svi, hoću da idem kod moje mame, ne želim više da živim, ne želim da budem ovde. Pući će mi srce od bola“, i tako nekoliko puta. Marija joj je rekla da se sabere i bukvalno joj naredila da ustane i nastavi snimanje - navodi izvor i ističe da se upravo u tom trenutku JK sabrala, dovela u red i vratila na scenu.

- Kako joj je Marija rekla: „Odmah da si se smirila i izašla na scenu“, tako je Jelena prestala da plače. Umila se, popravili su joj šminku, a onda je sela u fotelju i nastavila sa emisijom kao da ništa nije bilo. Svi smo bili šokirani u tih pola sata. Ipak, svima je bilo drago da je na kraju Jelena došla sebi i da se njeno užasno stanje popravilo - zaključuje izvor.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
rade

pre 5 godina

joooooj drame li .samo je ona izgubila voljenu osobu ,samo je ona volela svoju majku .samo ona zali I tguje za majkom.a sta mi koji smo izgubili svoje najmilije I nemamo televiziju I marketing gde da uradimo da vidi neko da zalimo.grozno I nisko na takav nacin da se pokusavaju pridobijati minuti paznje. ZALI SRCEM I DUSOM I NEMA POTREBE DA NEKO ZNA NIT GA INTERESUJE ZA TVOJU BOL

Deda Nole

pre 5 godina

Dosta bre vise sa glupostima,kakv slom kakvi bakraci ona jednostavno obozava da se o njoj pise sve ostalo su medijske gluposti,molim novinare da se o nemoralnim osobama vise ne pise.

Viky

pre 5 godina

Ljudi koji nisu emotivci nemogu da shvate kako je kad boli dusa

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija