• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.05.2019

11:52

(FOTO) KARLEUŠA REŠILA DA SVIMA ZAPUŠI USTA! Pokazala da između nje i Duška ljubav cveta

Estrada

(FOTO) KARLEUŠA REŠILA DA SVIMA ZAPUŠI USTA! Pokazala da između nje i Duška ljubav cveta

Podeli vest

Prethodnih dana dosta se polemisalo o tome da li su Jelena Karleuša i njen suprug Duško Tošić u dobrim odnosima ili, pak, kako se komentarisalo - pred razvodom

Sumnje je podgrejalo i to što su prestali da se prate na Instagramu, međutim to nije dugo potrajalo pa su se ponovo zapratili na ovoj društvenoj mreži.

Sada je Karleuša rešila da svima pokaže da je sa svojim suprugom u odličnim odnosima i da od razvoda nema ništa, te da kod njih ljubav cveta, pa je na svom Instagram storiju objavila njegovu sliku.

INFORMER JE BIO U PRAVU! PEVAČICA I FUDBALER NASTAVLJAJU FARSU! Lažno pomirenje JK i Duška! Dogovorili se da glume brak!

Foto: Instagram/Jelena Karleuša

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 4 godine

Neznam sta je htela da postigne, ali na ovoj slici se nevidi da je Tosic srecan covek.

Jovan

pre 4 godine

Ako je to tačno jadni i bedni ste mi oboje neznam šta Duška vezuje za baba Jelenu mlad je lep ima para samo napred Jelena nije u vinkli ima kratak spoj u glavi (koji nemože ni bog da poravi)odvratnije i ružnije žene nis am video kakva je bez šminke da se sama se be plaši ako se pogleda u ogledalo !

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija