• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/Informer.rs

06.05.2019

11:14

TURČIN KOJI JE UBIO ŠABANA NIJE BIO SAMO PIJAN! Otkriveni novi detalji istrage o pogibiji kralja narodne muzike!

Estrada

TURČIN KOJI JE UBIO ŠABANA NIJE BIO SAMO PIJAN! Otkriveni novi detalji istrage o pogibiji kralja narodne muzike!

Podeli vest

Turčin Alsin Levent (35), koji je 17. februara izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo Šaban Šaulić i dalje se nalazi u istražnom zatvoru. Prema poslednjim informacijama, Levent je u trenutku kada se nesreća dogodila bio pod dejstvom alkohola i droge

- Tokom istrage, nedvosmisleno je potvrđeno da je 17. februara 2019. godine bio pod dejstvom alkohola i droge (kanabis) - rekao je državni tužilac iz Bilefelda Kristof Makel, prenose "Novosti".

Prema najavama iz Državnog tužilaštva u nemačkom gradu Bilefeldu, pitanje je dana kada će biti kompletiran izveštaj o udesu na auto-putu dva, kod isključenja za Gitersloh.

Državni tužilac Kristof Makel kaže da će javnosti tada biti dat i sud veštaka o uzroku tragedije koja je odnela dva života. Pored legendarnog pevača Šabana Šaulića poginuo je i njegov bliski prijatelj, klavijaturista Mirsad Kerić, dok je Šaulićev kum Slobodan Stojadinović teško povređen.

Foto: printscreen facebook

Vozač "mazde" Alsin Levent optužen je za ubistvo iz nehata i po hitnom postupku sproveden je u istražni zatvor.

SLOBA VASIĆ ZAVRŠIO IZA REŠETAKA! Uhapšen pevač zbog nasilja u porodici!

 

- Optuženi definitivno nije imao vozačku dozvolu - rekao je novinar regionalng dnevnog lista koji je izveštavao o ovoj tragediji, Karsten Borgmajer.

- Tamo je vladala velika užurbanost. Spasilački timovi i lekari hitne pomoći upravo su napuštali mesto udesa. Povređeni putnici su već bili na putu ka obližnjim bolnicama. Automobili koji su se sudarili bili su od siline udarca, prevrnuti pod uglom od 180 stepeni na srednjoj kolovoznoj traci, onoj koja je predviđena za preticanje - dodao je on.

Foto: Informer

Šaban Šaulić sahranjen je 22. februara u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mirjana

pre 4 godine

U pitanju je velika lova osiguranja.Mora nesto da se desi u vie familiije g.MENADZER.G.Saulic koja je direkto posetila prezivelog u saobracajnoj nesreci.Ona drzi konce u rukama ovoga dogadjaja.!!!!!.du doticnog a nemaka nista ne sme da prepusta slucaju jer joj je na grbaci prezivelicovek koji moze da im pomrsi racunicu.A nije slucajan posetnik Gordana saulic

Joooooj zlooooo

pre 4 godine

Eto ga DARKO LAZIĆ! Samo lepši i nije zadrigao! I???? Koga će Darkić da rokne!!!!?????

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija