• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta/informer.rs

15.07.2019

16:58

UHAPŠEN BOKI 13! Policija ga zadržala na prelazu "Bogorodica", OSUMNJIČEN DA JE UZIMAO REKET!

Estrada

UHAPŠEN BOKI 13! Policija ga zadržala na prelazu "Bogorodica", OSUMNJIČEN DA JE UZIMAO REKET!

Podeli vest

Makedonska policija uhapsila je danas čelnika kablovske televizije 1TV Bojana Jovanovskog, poznatog po estradnom imenu Boki 13, po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal, objavili su lokalni mediji

Prema pisanju makedonskih portala, Jovanovski je zadržan na graničnom prelazu sa Grčkom "Bogorodica".

Još nisu poznati razlozi zašto je Tužilaštvo izdalo nalog za zadržavanje Jovanovskog, ali se prema pisanju medija sumnjiči za "reket".

 

Kako prenose makedonski mediji, Boki 13 je uhapšen na granici, a biznismen Zoki Kičec uhapšen je u jednom restoranu u Skoplju. 

Čelni ljudu Tužilaštva Severne Makedonije, glavni tužilac Ljubomir Joveski i tužiteljka za organizovani kriminal i korupciju Vilma Rusokosa, najavili su za konferenciju za novinare.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Goran

pre 4 godine

Jadni mi kad nam je ovaj ''reketar'', u policiji nemozes da das opis kog roda je.....

Ujka Vanja

pre 4 godine

Ne mozes se pise odvojeno! Bolje se bavi sobom nego estradom.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija