• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs

26.07.2019

07:56

KAJA OSTOJIĆ HITNO PREBAČENA U URGENTNI CENTAR! Srušila se USRED RESTORANA! Evo šta kažu lekari!

Estrada

KAJA OSTOJIĆ HITNO PREBAČENA U URGENTNI CENTAR! Srušila se USRED RESTORANA! Evo šta kažu lekari!

Podeli vest

Katarina Kaja Ostojić ugrozila je svoje zdravlje zbog tempa kojim radi, pa je tokom ručka sa prijateljicom pala u nesvest

Pevačica je tada hitno prevezena u Urgentni centar, a prema rečima izvora danima osećala iscrpljeno.

 - Osećala se umorno i iscrpljeno, ali je smatrala da nije ništa strašno. Našla se sa prijateljicom u restoranu, iako joj je tog dana bilo vrlo loše, naručila obrok i pravila se da je sve OK. Posle manje od sata, usred razgovora, potpuno je prebledela i požalila se da joj trnu ruke. Nije prošlo mnogo, izgubila je svest i prijateljica je jedva uspela da je zadrži da ne padne na pod i ne udari glavom - priča izvor blizak pevačici i objašnjava da je Kajinoj preplašenoj prijateljici nekoliko ljudi pomoglo da je odvede do auta.

- Prijateljica ju je hitno prevezla u Urgentni centar, iako Kaja prvobitno nije želela da ide u bolnicu. Tamo su bile satima i Kaju je pregledao njen dugogodišnji lekar i prijatelj. Sve analize koje su uradili pokazale su da je njen organizam u veoma lošem stanju, da joj krvna slika nikada nije bila gora i da će morati ozbiljno da se posveti odmoru kako ne bi dodatno narušila svoje zdravlje. Preporučili su joj promenu ishrane, vitamine i razne dodatke ishrani, posle čega je puštena kući - zaključuje izvor.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Fikus

pre 4 godine

Uh, neću danima moći da spavam, evo se sav tresem u šoku i od brige ...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija