• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbijadanas.com

25.08.2019

16:49

DEINA MAMA PRVI PUT PROGOVORILA O PERIODU POSLE NESREĆE: Bilo je užasno, molila sam Boga da zamenimo mesta!

Kultura

DEINA MAMA PRVI PUT PROGOVORILA O PERIODU POSLE NESREĆE: Bilo je užasno, molila sam Boga da zamenimo mesta!

Podeli vest

Majka voditeljke Dee Đurđević, Nena Dodevski, nikada do sada nije dala televizijsku izjavu povodom strašne saobraćajne nesreće u kojoj je njenoj ćerki otkrinuta ruka. Kako kaže, nije mogla de veruje koliko je njeno dete jako i Dea je bila ta koja je njoj i u ova teška vremena bila velika podrška

- Mnogo teško. Čini mi se da je ona bila mnogo jača od svih nas koji smo bili oko nje. Bilo je užasno. Život vam se promeni u sekundi. Gledate svoje dete kako leži... polomljena, u bolovima, to je baš teško. Molila sam Boga da zamenimo mesta. Pa sam mislila proći će, to je neki film, a onda se suočiš s tim da je to istina i onda guraš. Ona je meni davala snagu. Ljubi je majka, srce moje. Mi smo stalno bile podrška jedna drugoj. Bilo mi je užasno, a onda kaže - 'alo, nema plakanja, je l' smo rekli da se ne plače! U momentima kad joj je život bio ugrožen, kad su je gurali u salu, ona ovako digne pesnicu - rekla je za popularnu TV emisiju Deain majka, pa nastavila: 

Foto: Ilustracija/printscreen

Nena Dodevski

- Prosto... ja u tom momentu nisam mogla da verujem koliko je moje dete jako.

 

ŠTA TI JE EMOTIVAC! Samo jedan stih ume tako snažno da me dotakne...

 

Odmah zatim, spomenula je i Deinog dečka, novinara Mladena Mijatovića, koji nije napuštao stranu svoje drage, te koliko joj je značilo što je i on sve vreme bio tu.

Foto: Zoran Sinko

 

 

- Mnogo (mi je značilo). Nezahvalno je da ja pričam kao njena mama, ali Mladen se tu našao kao anđeo čuvar. Ta sigurnost... on je u svakom momentu bio tu, stvori se za 2 minuta! On je zasmejava... mnogo mi znači. On je sjajan - zaključila je ponosna Nena. 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE
Politika

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE

Stalna predstavnica Srbije pri Savetu Evrope Suzana Grubješić izjavila je večeras da je debata u Parlamentarnoj skupštini SE o prijemu tzv. Kosova bila neravnopravna i naglasila da su izveštaj i čitava sprovedena procedura bile protiv osnovnih principa, vrednosti i normi na kojima ta organizacija počiva, a koja se prema njenoj oceni, sve više pretvara u političku organizaciju.

16.04.2024

22:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija