• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

10.02.2016

14:40

STAND UP! Ivan i Mariana za smeh do suza

Kultura

STAND UP! Ivan i Mariana za smeh do suza

Podeli vest

U subotu 13. februara od 20.30 časova u UK Vuk Karadžić, intimne detalje iz svojih života podeliće sa potpunim strancima u publici Mariana Aranđelović i Ivan Tomić u "stand up" nastupu

 

Mariana će govoriti o modi, TV popularnosti i muško-ženskim odnosima, a Ivan o ženi, deci i kreditima. 

Ivan Tomić  je filmski i pozorišni  glumac i stand up komičar. Fakultet dramskih umetnosti završio je u Beogradu. U pozorištu, na radiju, filmu i televiziji je ostvario niz zapaženih i nezapaženih uloga. Odskora se pridružio ansamblu Standup.rs-a u čijoj organizaciji niže uspešne nastupe.

Ivana smo prvi put gledali u komediji Đorđa Milosavljevića "Ringeraja", a ovih dana nam dočarava simpatičnog tinejdžera Milovana u domaćem filmu "Volim te najviše na svetu" reditelja Predraga Velinovića. Češće se pojavljuje u pozorištu, u predstavama "Tri musketara", "Uspavana lepotica", "Buba u uhu", "Vasilisa Prekrasna", "U cara Trojana kozje uši", "Carev zatočnik", "Šovinistička farsa", "Moja mama", "Laku noć, deco", „ Falsifikator" ..

Public

Mariana Aranđelović je diplomirala glumu 2000 godine u klasi glume i pozorišne režije. Prve godine profesionalnog rada bavi se edukacijom i stvaralaštvom za decu i mlade. Pozajmila je svoj glas mnogim popularnim animiranim junacima. Glas Mariane Aranđelović naši klinci slušaju u serijalima "Vinks", "Brac" "Herkules", Diznijevom filmu "Planeta s blagom"...

Debitovala je TV ekranu u  projektu RTS,  porodičnoj sagi  "Selo gori, a baba se češlja" Radoša Bajića,  tumačeći lik Milone. Prvim stand up nastupom na Festivalu uličnih zabavljača u Beogradu, avgusta 2011 god , postala je prva stand up komičarka u Srbiji.

Public

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija