• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

23.03.2019

15:22

DA LI BISTE DEGUSTIRALI MED SA ZLATOM? Posetite Prolećni ukus fest!

Kultura

DA LI BISTE DEGUSTIRALI MED SA ZLATOM? Posetite Prolećni ukus fest!

Podeli vest

Prolećni ukus fest, dvodnevni festival domaće hrane i pića, biće održan ovog vikenda od 10 do 19 sati u Kombank dvorani u Beogradu. Na festivalu će biti predstavljena široka lepeza preko 2.000 proizvoda iz cele Srbije i regiona. Posetioce očekuju nove "ukusne" premijere...

Prvi put stiže med sa zlatom, a pravi hit festivala očekuje posetioce u namazima sa pečurkama, tvrdim sirom sa potpuno novim prirodnim začinima, kao i čuvenim kozjim sirevima iz Bosne, pripremljenim po posebnoj narodnoj recepturi. Direktno iz Istre dolazi neprevaziđeno maslinovo ulje, kao i specijalne salate, a sve to uz nove ukuse fantastičnih ljutih "šmek" začina. Prolećni ukus fest je pripremio bogat program, koji uključuje radionice i zanimljiva predavanja oba dana festivala.

Posetioci će imati priliku da probaju i da nabave nezaboravne arome i da uživaju u degustaciji najukusnijih sireva, suvomesnatih proizvoda, vina, likera, prirodnih sokova... Zemlja gost Prolećnog ukus festa je Republika Egipat. Ukusi sa ovog podneblja donose nam tradicionalne specijalitete sa neobičnim i ukusnim aromama. Ulazak za oba dana je besplatan, uz uživanje u degustaciji na svim štandovima i punktovima izlagača.

VELIKANI SRPSKE UMETNIČKE SCENE! Ne propustite izložbu fotografija "Između dva sveta"!

Prolećni ukus fest biće svečano otvoren na bini u centralnom holu Kombank dvorane danas (subota) u 11 sati, a u nedelju će proizvod koji dobije najviše glasova posetilaca osvojiti specijalni Gran pri.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija